3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 AC Origins'e başladım. Yan görevler kendisini tekrar ediyor mu? Ona göre tamamen ana hikayeden ilerleyeceğim, şimdiden bilmek istedim.
AC Origins'e başladım. Yan görevler kendisini tekrar ediyor mu? Ona göre tamamen ana hikayeden ilerleyeceğim, şimdiden bilmek istedim.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 381258 dedi: AC Origins'e başladım. Yan görevler kendisini tekrar ediyor mu? Ona göre tamamen ana hikayeden ilerleyeceğim, şimdiden bilmek istedim. Genişletmek için tıkla... Belli bir yerden sonra evet. Ama o görevleri seve seve yapmanız lazım.
381258 dedi: AC Origins'e başladım. Yan görevler kendisini tekrar ediyor mu? Ona göre tamamen ana hikayeden ilerleyeceğim, şimdiden bilmek istedim. Genişletmek için tıkla... Belli bir yerden sonra evet. Ama o görevleri seve seve yapmanız lazım.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Skibbe dedi: Belli bir yerden sonra evet. Ama o görevleri seve seve yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Niçin? Ayarlar kısmında seviye düşürme var onu açıp ana hikayeden düz ilerleyemez miyim?
Skibbe dedi: Belli bir yerden sonra evet. Ama o görevleri seve seve yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Niçin? Ayarlar kısmında seviye düşürme var onu açıp ana hikayeden düz ilerleyemez miyim?
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 381258 dedi: Niçin? Ayarlar kısmında seviye düşürme var onu açıp ana hikayeden düz ilerleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... İlerlersin ama gelişemezsin.
381258 dedi: Niçin? Ayarlar kısmında seviye düşürme var onu açıp ana hikayeden düz ilerleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... İlerlersin ama gelişemezsin.