AC Origins'in %100 bittiğini nereden anlarız?

rkl

Attopat
Daha fazla  
Merhaba günlerdir bayılarak oynadığım oyunun DLC hariç %100 yaptığımı düşünüyorum. 65 saat oldu sadece papirüs bulmacalarını yapmadım onlar da dahil mi %100 yapmak için? Fullediğimizi görebileceğimiz bir sekme vs. var mı? Oyun içi ve Ubisoft Connect'e baktım bulamadım. Son olarak DLC'lere direkt mi başlayayım yoksa araya zaman mı koymalıyım sizce?

Bu sizin "%100" anlayışınıza bağlı bence. Bana kalırsa ana hikaye, yan görevler ve haritada yapılabilecek soru işaretleri açısından her şeyi yaptıysanız %100'lediniz sayabilirsiniz.

Ben onların yanısıra ekipman (gizli bıçak, eldiven, göğüslük vs.) güçlendirmelerini de sadece Curse of the Pharaohs'ta çıkan bi' materyal olmadan yükseltilebildiği kadar yükseltmiş, bütün yetenekleri açmış ve papirüsleri de halletmiştim mesela. Ama kimseye bunları yapmadığı için gerçekten %100'lememiş demezdim, sonuçta ne kadar uğraşmak istediğiniz sizin bileceğiniz iş.

DLC'leri de ana oyun bittikten sonra önce Hidden Ones, sonra Curse of the Pharaohs olacak şekilde arka arkaya oynamıştım. Ara verip vermeyeceğinizi yine siz bilirsiniz, bence her türlü iyi DLC'ler.

Bu sizin "%100" anlayışınıza bağlı bence. Bana kalırsa ana hikaye, yan görevler ve haritada yapılabilecek soru işaretleri açısından her şeyi yaptıysanız %100'LED'iniz sayabilirsiniz.

Ben onların yanı sıra ekipman (gizli bıçak, eldiven, göğüslük vs.) Güçlendirmelerini de sadece Curse of the Pharaohs'ta çıkan bi' materyal olmadan yükseltilebildiği kadar yükseltmiş, bütün yetenekleri açmış ve papirüsleri de halletmiştim mesela. Ama kimseye bunları yapmadığı için gerçekten %100'lememiş demezdim, sonuçta ne kadar uğraşmak istediğiniz sizin bileceğiniz iş.

DLC'leri de ana oyun bittikten sonra önce Hidden One S, sonra Curse of the Pharaohs olacak şekilde arka arkaya oynamıştım. Ara verip vermeyeceğinizi yine siz bilirsiniz, bence her türlü iyi DLC'ler.

Yaptığım her şey zevk verdi sadece papirus o kadar keyifli gelmedi bana o haric her şeyi yapmak yetti diyebilirim o zaman bana. Ozellikle ana hikaye sonunda assasinlerin kuruculugu anlatilmasini bayağı begendim DLC'ler de bir o kadar keyifli gecer umarim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı