Ubisoft bazen beni de oyundan atıyor yani crash veriyor, sebebini çözemedim. Yine konudan bağımsız bende ac rev. almayı düşünüyorum öner misin ?Arkadaşlar AC Revelations oynuyorum fakat 5. dizi 7. anıda(altair e dönüp oğlu darimle köyden kaçmaya çalıştığımız bölüm) oyundan atıyor.
Oyunu Uplay'den oynuyorum dosyaları doğruladım ama hala oyundan atıyor. Ne yapmam lazım?
Diğer oyunlar da böyle bir sorun yaşamamıştım ancak bunda böyle oluyor. Oyun eski bir yapım doğal olarak bazı buglar oluyor ekran titremesi vs. ama systemdedection.dll dosyasını silerek sorun çözülüyor. Genel olarak iyi ben sevdim bitirmeyi planlıyordum ancak böyle bir sorun var. Çözemezsem sileceğim.Ubisoft bazen beni de oyundan atıyor yani crash veriyor, sebebini çözemedim. Yine konudan bağımsız bende ac rev. almayı düşünüyorum öner misin ?
Bende seriyi bitirmek için ac 2, 3 , black flag , origins ve odyses aldım. Ac rev için arada kalmıştım. Atmosferi ve hikayesi iyiyse alınır .Diğer oyunlar da böyle bir sorun yaşamamıştım ancak bunda böyle oluyor. Oyun eski bir yapım doğal olarak bazı buglar oluyor ekran titremesi vs. ama systemdedection.dll dosyasını silerek sorun çözülüyor. Genel olarak iyi ben sevdim bitirmeyi planlıyordum ancak böyle bir sorun var. Çözemezsem sileceğim.
Brotherhood' da oynadım o sanki daha güzeldi. Yine de bu da alınır, sarıyor.Bende seriyi bitirmek için ac 2, 3 , black flag , origins ve odyses aldım. Ac rev için arada kalmıştım. Atmosferi ve hikayesi iyiyse alınır .
Arkadaşlar AC Revelations oynuyorum fakat 5. dizi 7. anıda(altair e dönüp oğlu darimle köyden kaçmaya çalıştığımız bölüm) oyundan atıyor.
Oyunu Uplay'den oynuyorum dosyaları doğruladım ama hala oyundan atıyor. Ne yapmam lazım?
VSYNC açın. Bu da olmazsa oyunun çözünürlüğünde 59 FPS olan seçeneği seçin.Sorunu çözdünüz mü?
Şu anda bende de aynı senaryo ve görevdeyim.
Kaç gündür aynı sonucu alıyorum.
Sorunu çözdüm ve söylediğiniz şeyleride önceden yapmıştım ama hiçbir işe yaramamıştı.VSYNC açın. Bu da olmazsa oyunun çözünürlüğünde 59 FPS olan seçeneği seçin.
Bende 59 FPS'ye ayarlamak işe yaradı. Siz nasıl çözdünüz?Sorunu çözdüm ve söylediğiniz şeyleride önceden yapmıştım ama hiçbir işe yaramamıştı.
Bende 59 FPS'ye ayarlamak işe yaradı. Siz nasıl çözdünüz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.