AC serisi alınır mı?

Valhalla ve Odyssey zaten Metin2 gibi bir şey acden saymayın onları.

Vallahi bende aldım çok oynamadım. Bütün AC serisi var bende sadece şu gemilerle alakalı olan yok Black Flag bir de brootherood mu ne o yok bende.

Vallahi bende aldım çok oynamadım. Bütün AC serisi var bende sadece şu gemilerle alakalı olan yok Black Flag bir de brootherood mu ne o yok bende.
Ben alıcam galiba keşke syndicate de indirime girseydi.

Hocam yoksa game pass alıp oynamak mı daha mantıklı?

Son düzenleme:
Hocam yoksa game pass alıp oynamak mı daha mantıklı?
Fiyatları zaten game pass'e yakın. 100 saat de neredeyse 1 ay eder. Koştura koştura acaba neredeyim ne zaman bitecek hızlanayım mı, yavaşlayım mı, hızlı bitirirsem 1 ay içinde başka oyun da oynarım deyip benim yaptığım gibi oynamanızı tavsiye etmem. Bu arada küçük bir bilgi syndicate indirimden öte 2 ay önce bedava verilmişti. Kaçırmanız şansızlık olmuş.

Daha yeni pc almıştım pc alacağım hiç aklıma gelmedi maalesef.Hocam origins mi yoksa başka ac türlerinden önerir misiniz?

Daha yeni pc almıştım pc alacağım hiç aklıma gelmedi maalesef.Hocam origins mi yoksa başka ac türlerinden önerir misiniz?
Odyssey ve valhalladan başka.

@farnd hayırlı olsun, sağlık olsun. Maalesef eski AC oyunlarını oynamadığım için yorum yapamam.

Bütçen varsa 3 oyunda alınır. Valhalla geniş dünya oyunu karakterini geliştirmen lazım silahlar clan vs.

Seride en iyi oyunda aç odyssey, üçlemede de en iyi oyun odyssey. Black flag ve unity çok eski. Eğer senaryo açısından bakarsanız Black flag ta yetersiz unity de. Odyssey de gizlilik yok denmiş ama o sizin tercihinize kalmış. Mirage diye oyun yaptılar eski oyunları geri getiriyoruz diye, ne oldu, affedersiniz de vasat bir oyun yaptılar. Valhalla nin da tek sorunu epic hikaye anlatıyoruz diye hikayeyi 60-70 saatte kadar yaymış olmaları onun dışında iyi oyun. Origins de güzel ama bir kaç hataları var. Kısaca 3 oyunda oynanır keyifli oyunlar.

Origins yerine black flag gold edition aldım hocam iyi mi sizce black flag.
Korsan olmak gemilerle savaşmak güzel. Ama origins daha iyi bence.

Odyssey'i ben çok beğendim, çok iyi bir oyundu bence. Origins'i oynamadım, Valhalla'yı ise şu sıralar oynuyorum ve felaket sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…