AC serisi alınır mı?

O ilk çıktığında aşırı bug var dediler almadım, sonradan düzeltmişler ama benim hevesim geçtiği için almamıştım
Syndicateda da ara sıra bug görüyorum.Ama çok güzel peaky foookin blinders vibe ı veriyor

Syndicate nin farklı rengi gibi. sadece oynanışı farklı. Renk paleti grafikler aynı. Origins ve Odyssey gibi Syndicate ile Unity de aynı oyunlar.
Parasına değer yani.

Syndicateda da ara sıra bug görüyorum.Ama çok güzel peaky foookin blinders vibe ı veriyor

Parasına değer yani.
Değer şuan epic de 87 lira. Çay kahve parası. Epicten alınca Ubisfot kütüphanesine de ekleniyor oyun. Syndicate yi beğendiysen bunu da beğenirsin bence.

Değer şuan epic de 87 lira. Çay kahve parası. Epicten alınca Ubisfot kütüphanesine de ekleniyor oyun. Syndicate yi beğendiysen bunu da beğenirsin bence.
Almıştım zaten diger serilerinden rogue alacaktım fakat hikayeyi anlayamam diye black flag gibi almadım.

Almıştım zaten diger serilerinden Rogue alacaktım fakat hikayeyi anlayamam diye Black Flag gibi almadım.

Hocam size tavsiyem Black Flag'i alın ve oynayın açık dünyası çok zevkli, o hisarlara gemiyle saldırmanın keyfi başka oyunda yok sanırım. Keşke remake ini falan yapsalar.

Almıştım zaten diger serilerinden rogue alacaktım fakat hikayeyi anlayamam diye black flag gibi almadım.
O da Black Flag gibi. Hikaye olarakta Rogue Black Flag den sonrasında geçiyor. Ama Black Flag oynanış olarak daha iyi ikisinden birisini alacaksan Black Flag al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…