elasticheart
Megapat
Daha fazla  

Bunları duyduktan sonra bekleyip Steam üzerinden alman daha iyi bir hareket olur o zaman. Nasıl olsa yeni çıkan veya içerik gelen oyunlar değil artık ikiside değil mi? Ben hep Steam'den aldım Uplay oyunlarını. Ha tabi hemen oynamak istiyorum dersen çekebilirsin Uplay'den iki oyunu da.Ya gönlüm steamdan yana. Çünkü inceleme yazmak olsun, çok fazla fotoğraf çekmeyi seviyorum oyun içinde onları paylaşmak olsun, kütüphaneme eklenmesi olsun. Bunlardan dolayı steama istiyorum aslında takıntı gibi birşey sanırım. Ama Uplay fiyatıda şu an o kadar makul ki. Origin ve Odyssey 190 tl ye geliyor toplam.
Steam yakında indirim yapabilir. O zaman belki Steam'de de aynı fiyata alabilirsiniz.Ya gönlüm steamdan yana. Çünkü inceleme yazmak olsun, çok fazla fotoğraf çekmeyi seviyorum oyun içinde onları paylaşmak olsun, kütüphaneme eklenmesi olsun. Bunlardan dolayı steama istiyorum aslında takıntı gibi birşey sanırım. Ama Uplay fiyatıda şu an o kadar makul ki. Origin ve Odyssey 190 tl ye geliyor toplam.
Steam yakında indirim yapabilir. O zaman belki Steam'de de aynı fiyata alabilirsiniz.
Bunları duyduktan sonra bekleyip Steam üzerinden alman daha iyi bir hareket olur o zaman. Nasıl olsa yeni çıkan veya içerik gelen oyunlar değil artık ikiside değil mi? Ben hep Steam'den aldım Uplay oyunlarını. Ha tabi hemen oynamak istiyorum dersen çekebilirsin Uplay'den iki oyunu da.
AC oyunları indirim günleri dışında da arada sırada indirime geliyor. İstek listemde olduğu için mailime bildirim geliyor.Cadılar bayramı indirimlerinde sadece korku oyunları giriyor dimi. Ac serisi için sanırım black fridayı beklemem gerekicek.
AC oyunları indirim günleri dışında da arada sırada indirime geliyor. İstek listemde olduğu için mailime bildirim geliyor.
'Assassin's Creed® Odyssey
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 3 Eyl 7:00pm +03' 154.5 TL
'Assassin's Creed® Origins
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 13 Ağu 8:00pm +03' 123.6 TL
'Assassin's Creed® Odyssey
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 13 Ağu 8:00pm +03' 154.5 TL
Mailimi kontrol ettim. Bu aylarda bu fiyatlara düşmüş. Yakında da gelir bence. 13 Ağustos ve 3 Eylül'ün spesifik indirim tarihi olup olmadığı hakkında bilgim yok.
İçine rahat sineni al hepsi aynı.Ya gönlüm steamdan yana. Çünkü inceleme yazmak olsun, çok fazla fotoğraf çekmeyi seviyorum oyun içinde onları paylaşmak olsun, kütüphaneme eklenmesi olsun. Bunlardan dolayı steama istiyorum aslında takıntı gibi birşey sanırım. Ama Uplay fiyatıda şu an o kadar makul ki. Origin ve Odyssey 190 tl ye geliyor toplam.
İçine rahat sineni al hepsi aynı.
Daha önce girip girmediğine bakmak lazım. Genelde korku oyunları giriyor ama belki girer bilemem. Cadılar bayramı bu ayın sonunda mı oluyordu? Eğer öyleyse mailimden geçen seneki 30 Ekim'de gelen indirim bildirimlerine baktım. AC oyunları o zaman istek listemde olmayabilir emin değilim. İndirime girmiş oyunları söyliyim.Hmm. Ama sonuç olarak Hallowen Sale de indirime girmiycek dimi ac serisi.
Daha önce girip girmediğine bakmak lazım. Genelde korku oyunları giriyor ama belki girer bilemem. Cadılar bayramı bu ayın sonunda mı oluyordu? Eğer öyleyse mailimden geçen seneki 30 Ekim'de gelen indirim bildirimlerine baktım. AC oyunları o zaman istek listemde olmayabilir emin değilim. İndirime girmiş oyunları söyliyim.
Tomb Raider son oyunu
Prey
Vampyr
Middle Earth Shadow of War
Böyle bakınca belki girebilir diye düşünüyorum AC oyunları indirime.
Düzenleme: 22 Kasım'da da bir sürü oyun indirime girmiş. Kara Cuma olması lazım. En kötü ihtimal o zaman indirime girer.
Daha önce girip girmediğine bakmak lazım. Genelde korku oyunları giriyor ama belki girer bilemem. Cadılar bayramı bu ayın sonunda mı oluyordu? Eğer öyleyse mailimden geçen seneki 30 Ekim'de gelen indirim bildirimlerine baktım. AC oyunları o zaman istek listemde olmayabilir emin değilim. İndirime girmiş oyunları söyliyim.
Tomb Raider son oyunu
Prey
Vampyr
Middle Earth Shadow of War
Böyle bakınca belki girebilir diye düşünüyorum AC oyunları indirime.
Düzenleme: 22 Kasım'da da bir sürü oyun indirime girmiş. Kara Cuma olması lazım. En kötü ihtimal o zaman indirime girer.
Bunları duyduktan sonra bekleyip Steam üzerinden alman daha iyi bir hareket olur o zaman. Nasıl olsa yeni çıkan veya içerik gelen oyunlar değil artık ikiside değil mi? Ben hep Steam'den aldım Uplay oyunlarını. Ha tabi hemen oynamak istiyorum dersen çekebilirsin Uplay'den iki oyunu da.
Bana kalırsa steam veya Uplay dışı platformdan al 40₺ 50₺ fazla verme o zaman. Eğer ucuzluk işi varsa Uplay’den al. Bende senin gibi düşünüyordum ama oyunları Uplay’den aldım. Hem puan sistemi olarak avantajlı çeşitli. Hemde ayrı bir istemci olduğu için hoşuma gidiyor. Tüm AC serilerine Uplay ile sahibim Steam’e yakıştırmıyorum.Usta ikisi de siniyorda işte dediğim olaylardan dolayı belki de 40-50 tl fazla vermeyi göze alıp steamdan alıcam sanırım.