borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.386 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul Bugün 12:39 #1 Ubisoft'ta düz versiyon 500 küsüre iniyor. Almak istiyorum fakat DLC içerikleri nasıl oyunun? Sadece görsel ve küçük bir hikaye ise düz sürümü alacağım.
Ubisoft'ta düz versiyon 500 küsüre iniyor. Almak istiyorum fakat DLC içerikleri nasıl oyunun? Sadece görsel ve küçük bir hikaye ise düz sürümü alacağım.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.179 Çözümler 7 Bugün 12:55 #2 Al çok kaliteli gözüküyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Al çok kaliteli gözüküyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 6 Bugün 13:23 #3 Hiroo dedi: Al çok kaliteli gözüküyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bunu ilk gördüğümde GTA san mod edit sandım meğer dlcmiş.
Hiroo dedi: Al çok kaliteli gözüküyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bunu ilk gördüğümde GTA san mod edit sandım meğer dlcmiş.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.179 Çözümler 7 Bugün 13:26 #4 EmirOfRivia1453 dedi: Ben bunu ilk gördüğümde GTA san mod edit sandım meğer dlcmiş. Genişletmek için tıkla... Tabii Ubisoft gibi kaliteli şirkete yakışan bir DLC.
EmirOfRivia1453 dedi: Ben bunu ilk gördüğümde GTA san mod edit sandım meğer dlcmiş. Genişletmek için tıkla... Tabii Ubisoft gibi kaliteli şirkete yakışan bir DLC.