AC Shadows için Türkçe yama önerisi

Mahmudinh0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ücretsiz yama bulamadım. Makine çeviri ekibi yapmış ama onların da yama yükleyicisini de bulamadım. Ücretsiz yama bilen veya makine çeviri yama yükleyici linki olan atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz yamalar(makine çeviri vs.) Oyuna her güncelleme geldiğinde bozuluyor oyuna dahi giremiyorsun crash hatası alıyorsun. Benim tavsiyem elsium çeviriden 25 TL'ye yama alman yamayı sürekli güncelliyorlar sorun vs. yaşamıyorsun yaşasan Discord adreslerinde hemen çözüyolar, aktifler. Bende elsiyumdan aldım memnunum.

Ben elysiumdan aldım son güncellemeden sonra oyun açılmıyor söylenenleri yapmama rağmen ve bir haftadır destek için bekliyorum ama ilgilenen yok mail attım siteden destek talep ettim ne yaptıysam olmadı.

Ben elysiumdan aldım son güncellemeden sonra oyun açılmıyor söylenenleri yapmama rağmen ve bir haftadır destek için bekliyorum ama ilgilenen yok mail attım siteden destek talep ettim ne yaptıysam olmadı.

Siyah ekrandamı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…