AC Shadows Ubisoft Plus'ta kullanılıyor mu?

ümit1934

Picopat
Daha fazla  
AC Shadows Ubisoft Plus'ta varmışta ben şeyi soracaktım, direkt Türkiye'den Ubisoft Plus alınıp kullanılabiliyor mu yoksa AC Mirage'deki gibi VPN'le mi alıp indirmemiz lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben direkt alıp oynadım, bitirdim.

AC Shadows Ubisoft Plus'ta varmışta ben şeyi soracaktım, direkt Türkiye'den Ubisoft Plus alınıp kullanılabiliyor mu yoksa AC Mirage'deki gibi VPN'le mi alıp indirmemiz lazım?
Evet, Ubisoft+ üyeliği ile Assassin's Creed Shadows'u oynayabilirsiniz.
Not: Ubisoft plus yalnızca Xbox sitesi üzerinden alınabiliyor.

GAME+ GeForce nowda artık Ubisoft+ geldi istersen ayrı al istersende şu anda indirimde olan 1 aylık GAME+ performance paket+1 aylık Ubisoft+'ı birlikte al(normalde 649 ancak indirimde şu anda 499 TL) o sayfadan ayrı olarak da Ubisoft+'ı alabilirsin orada Ubisoft clasic de var ancak oraya oyunlar geç geliyor diyeyim Xbox'daki paketin aynısını almak istiyorsan 299 TL vereceksin(zaten Xbox'daki fiyatıyla aynı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…