AC Shadows vs Ghost of Tsushima

berkayozclk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus 15
i713700h
4050
16gb ram
w11
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Şu an AC oynuyorum ama aralarında cok fark var derseniz bırakıp GoT'ya geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Şu an AC oynuyorum ama aralarında cok fark var derseniz bırakıp GoT'ya geçerim.

Shadows aşırı sıkmıştı beni. Mekanik çeşitliliğine göre fazla uzun bir oynanış süresi vardı bitmek bilmiyordu. GoT genel olarak daha iyi ama sevdiysen Shadows da oynanabilir.

AC sardıysa AC'yi bitin, sonra gidip GoT'u oynarsınız. Ne güzel iki oyundanda zevk almış olursunuz, acelesi yok.

AC Shadows'un bu kadar popüler olmasının tek sebebi fanların uzun süre boyunca japonyada geçmesi istenilen bir oyun isteyip Ubisoftun yapmaması. Sonunda yaptı o yüzden popüler. Kesinlikle Got. Hem 2. oyunu da çıkıyor uzunca oynarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…