Kunduz Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 SHER-LOCKED dedi: Bir de bir şey soracağım. Oyundan çıkınca oyunu otomatik kaydediyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama kaydet seçeneği yoksa ediyordur.
SHER-LOCKED dedi: Bir de bir şey soracağım. Oyundan çıkınca oyunu otomatik kaydediyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama kaydet seçeneği yoksa ediyordur.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #12 Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev?
Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev?
Kunduz Picopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 SHER-LOCKED dedi: Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev? Genişletmek için tıkla... Onlar bölüm içerisinde öldüreceğin adamlar olması lazım, YouTube'den bakayım. SHER-LOCKED dedi: Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bulamadım ama resmini atabilirsen net bir şey söylerim. Son düzenleme: 3 Aralık 2020
SHER-LOCKED dedi: Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev? Genişletmek için tıkla... Onlar bölüm içerisinde öldüreceğin adamlar olması lazım, YouTube'den bakayım. SHER-LOCKED dedi: Bir de ekran (SS atamıyorum maalesef) trende bir tane panoda resimler var ve E'ye basınca sequance 1, 2, 3, 4.... Yazıyor. Onlar da mı ana görev? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bulamadım ama resmini atabilirsen net bir şey söylerim.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #14 Kunduz dedi: Onlar bölüm içerisinde öldüreceğin adamlar olması lazım, YouTube'den bakayım. Genişletmek için tıkla... Yani onları yapmam gerekiyor mu? Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.
Kunduz dedi: Onlar bölüm içerisinde öldüreceğin adamlar olması lazım, YouTube'den bakayım. Genişletmek için tıkla... Yani onları yapmam gerekiyor mu? Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.