Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Şubat 2020 #1 Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi AC: Syndicate ücretsiz oldu. Büyük ihtimal de benim PC bunu kaldıramaz. GeForce Now Ile oynayabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi AC: Syndicate ücretsiz oldu. Büyük ihtimal de benim PC bunu kaldıramaz. GeForce Now Ile oynayabiliyor muyuz?
Y yusnu Ziyaretçi 22 Şubat 2020 #2 Epic Games üzerinden oynayamıyorsun. Steam üzerinden alınırsa oynanıyor GFN'de. Artı 0 Eksi
Batuhan Deveci Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2020 #3 Yanlış bilgi. Daha bugün oynadım. Girerken uplay hesabı şifreni istiyor. Epic Games'e uplay hesabını bağlarsan rahatça oynayabilirsin. 2 farklı AC var. Steam logosu olmayanı çalıştırın. Artı 0 Eksi
Yanlış bilgi. Daha bugün oynadım. Girerken uplay hesabı şifreni istiyor. Epic Games'e uplay hesabını bağlarsan rahatça oynayabilirsin. 2 farklı AC var. Steam logosu olmayanı çalıştırın.
mehterann Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 23 Şubat 2020 #4 GeForce Now'da ben de bulamadım Artı 0 Eksi