E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #1 Oyunu oynuyordum belli bir yere geldim tam animustayken birden atıyor ama hep aynı yerde atıyor. Not: Arkadaşlar sistemim oyunu kaldıracak kadar güçlü sıfır kasma oynayabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Oyunu oynuyordum belli bir yere geldim tam animustayken birden atıyor ama hep aynı yerde atıyor. Not: Arkadaşlar sistemim oyunu kaldıracak kadar güçlü sıfır kasma oynayabiliyorum.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 16 Ocak 2021 #2 emirtmurr dedi: Oyunu oynuyordum belli bir yere geldim tam animustayken birden atıyor ama hep aynı yerde atıyor. Not: Arkadaşlar sistemim oyunu kaldıracak kadar güçlü sıfır kasma oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp deneyin. Artı 0 Eksi
emirtmurr dedi: Oyunu oynuyordum belli bir yere geldim tam animustayken birden atıyor ama hep aynı yerde atıyor. Not: Arkadaşlar sistemim oyunu kaldıracak kadar güçlü sıfır kasma oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp deneyin.
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 O oyun oynanır mı be Ac'den soğuttu beni. Artı 0 Eksi