AC: Syndicate Shift+W+Space kombinasyonu Sol Shift ile çalışmıyor

166307

Kilopat
Makaleler
1
Bugün AC Syndicate'a başladım. Oyunda tırmanmak için Shift+W+space kombinasyonu var. Bu kombinasyonu sol Shift ile yaparsam boşluk tuşunu algılamıyor. Acaba sıkıntı nedir?

Normalde benim bildiğim tırmanmak için shift + W kombinasyonu yeterli oluyordu, belki uzun tırmanış esnasında veya bina üzerinden ani açısal zıplama vs yapılacağı zaman space işe yarayabilir, bir deneyin bakın derim.
Dediğiniz önceki oyunlarda işe yarıyordu. Unity ile o mekanik değişti.

Dediğiniz önceki oyunlarda işe yarıyordu. Unity ile o mekanik değişti.

Açıkçası AC serisini Odyssey hariç bitirdim diyebilirim, dediğim gibi bu oyunda normal şartlarda tırmanışta shift + W haricinde ekstra space'e basmaya gerek yoktu diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Bugün başladım tutorial bana böyle gösterdi.

Tırmanırken shift + W yeterli oluyor genelde, ama örneğin yüksek bir konumdan aşağıya atlarken shift + W + space kombinasyonunu uygulamak zorundasınız bu oyunda, benzer durumu eş eksenli zıplama noktalarında da gözlemleyebilirsiniz, yani en azından ben bu şekilde hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı