ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Selamunaleyküm. Ben Ubisoft'tan girdiğimde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum oyundan çıktım bir daha girdim gene almadı. Oyunu Ubisoft'tan aldım. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-03-29 saat 16.18.11_26e550ca.jpg 22,7 KB · Görüntüleme: 52
Selamunaleyküm. Ben Ubisoft'tan girdiğimde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum oyundan çıktım bir daha girdim gene almadı. Oyunu Ubisoft'tan aldım.
Çözüm Collavino 29 Mart 2025 ghor dedi: O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle. Genişletmek için tıkla... Alt+Enter deneyin.
ghor dedi: O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle. Genişletmek için tıkla... Alt+Enter deneyin.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mart 2025 #2 Aleyküm selam. Çözünürlüğü ayarladınız mı? 1920x1080 örnek. Artı 0 Eksi
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Collavino dedi: Aleykümselam. Çözünürlüğü ayarladınız mı? 1920x1080 örnek. Genişletmek için tıkla... O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle. Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Aleykümselam. Çözünürlüğü ayarladınız mı? 1920x1080 örnek. Genişletmek için tıkla... O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mart 2025 #4 ghor dedi: O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle. Genişletmek için tıkla... Alt+Enter deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
ghor dedi: O oyun içinden ayarlanıyor ve oyunun ekranı böyle olunca da ayarlıyamıyorum haliyle. Genişletmek için tıkla... Alt+Enter deneyin.
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #5 Collavino dedi: Alt+Enter deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu denemedim. İnşallah olur Artı 0 Eksi
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mart 2025 #6 ghor dedi: Onu denemedim. İnşallah olur Genişletmek için tıkla... Deneyin haber edin hocam. Ben de merak ettim şimdi. ghor dedi: Selamunaleyküm. Ben Ubisoft'tan girdiğimde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum oyundan çıktım bir daha girdim gene almadı. Oyunu Ubisoft'tan aldım. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Son düzenleme: 2 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
ghor dedi: Onu denemedim. İnşallah olur Genişletmek için tıkla... Deneyin haber edin hocam. Ben de merak ettim şimdi. ghor dedi: Selamunaleyküm. Ben Ubisoft'tan girdiğimde şöyle bir ekranla karşılaşıyorum oyundan çıktım bir daha girdim gene almadı. Oyunu Ubisoft'tan aldım. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #7 Collavino dedi: Deneyin haber edin hocam. Ben de merak ettim şimdi. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yazmayı unuttum . Evet sorun düzeldi Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Deneyin haber edin hocam. Ben de merak ettim şimdi. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın yazmayı unuttum . Evet sorun düzeldi
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2025 #8 ghor dedi: Hocam kusura bakmayın yazmayı unuttum . Evet sorun düzeldi Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Çözüldü işaretleyin hocam Artı 0 Eksi
ghor dedi: Hocam kusura bakmayın yazmayı unuttum . Evet sorun düzeldi Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Çözüldü işaretleyin hocam