DarkSummer Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 223 23 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Animus Projesi'nin yamasını kuruyorum ancak acs.exe kısmını seçtikten sonra bu yazı geliyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Animus Projesi'nin yamasını kuruyorum ancak acs.exe kısmını seçtikten sonra bu yazı geliyor. Ne yapmam lazım?
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 451 Çözümler 1 23 Ocak 2024 #2 Oyunun sürümü ile yama sürümünü kontrol et birde kurulumda doğru klasörü gösteriyor musun onu kontrol et.
Oyunun sürümü ile yama sürümünü kontrol et birde kurulumda doğru klasörü gösteriyor musun onu kontrol et.
DarkSummer Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 223 24 Ocak 2024 #3 sinnerclown dedi: Oyunun sürümü ile yama sürümünü kontrol et bir de kurulumda doğru klasörü gösteriyor musun onu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bu eski yama güncelini bulamadım ayrıca EXE dosyasını seçin diyor seçiyorum.
sinnerclown dedi: Oyunun sürümü ile yama sürümünü kontrol et bir de kurulumda doğru klasörü gösteriyor musun onu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bu eski yama güncelini bulamadım ayrıca EXE dosyasını seçin diyor seçiyorum.