lunaa1 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Steam'den AC Unity aldım otomatik Ubisoft Connect ile açılıyor Ubisoft Connect'te aşağıdaki hatayı alıyorum. Nedeni ne olabilir? Uygulamayı kapatıp VPN ile tekrar açınca sorun düzeliyor Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Steam'den AC Unity aldım otomatik Ubisoft Connect ile açılıyor Ubisoft Connect'te aşağıdaki hatayı alıyorum. Nedeni ne olabilir? Uygulamayı kapatıp VPN ile tekrar açınca sorun düzeliyor
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Dostum bi dosyaları doğrula,eger çalışmassa bu kendi uygulamasına atan ''UC,SC,Ea App'' gibi şeylerin problemi,aynı şeyi EA App'de yaşadım ve umudumu yitirmişken birkaç hafta sonra düzeldi. DNS ayarlarını değiştirmek işe yarayabilir.
Dostum bi dosyaları doğrula,eger çalışmassa bu kendi uygulamasına atan ''UC,SC,Ea App'' gibi şeylerin problemi,aynı şeyi EA App'de yaşadım ve umudumu yitirmişken birkaç hafta sonra düzeldi. DNS ayarlarını değiştirmek işe yarayabilir.