AC Unity alınır mı?

AC oyunlarını seviyorsanız alınır ama oyunun eski olması, oynanışı, mekanikleri ve bugları sizi tatmin edemeyebilir. Metacritic üzerinde de çok iyi puanlar almamıştı.

Almadıysanız 20 TL'ye Dying Light alınabilir.

Alınır mı? Şu an 20.25 fiyatı Steam'de. Bu tarzda ve fiyatı da bu civarlarda olan önereceğiniz oyun var mı?

Grafikler güzel. Şehir kalabalık ama boş hiçbiri canlı gibi değil. Hikayesi başta güzel gibi ama klişe hikaye bayağı kötü. Pek önermem bunun yerine AC Syndicate veya Ac Odyssey almanızı öneririm.

AC oyunlarını seviyorsanız alınır ama oyunun eski olması, oynanışı, mekanikleri ve bugları sizi tatmin edemeyebilir. Metacritic üzerinde de çok iyi puanlar almamıştı.

Almadıysanız 20 TL'ye Dying Light alınabilir.

Hocam Dying Light var bitirdim o oyunu.

Grafikler güzel. Şehir kalabalık ama boş hiçbiri canlı gibi değil. Hikayesi başta güzel gibi ama klişe hikaye bayağı kötü. Pek önermem bunun yerine AC Syndicate veya AC Odyssey almanızı öneririm.

Hocam oyunlardan biri 80 TL biri 45 o kadar bütçem yok maalesef. Yorumlarınız için teşekkürler yine de.

Bence alınır, 20 TL için değer gibi. Oyunun savaş mekaniğini çok sevmiştim zamanında, diğer oyunları gibi kolay savaş sistemi yoktu oyunun. Oyun demo niyetine çıkış yaptı, haliyle çok bozuktu özellikle FPS problemleri. Ondan dolayı yerden yere vurdular oyunu, serinin bir sonraki oyunu olan Syndicate'da, Unity'de olan sorunların çoğunu düzeltmişlerdi.

Oyunun grafikleri de hala taş gibi duruyor.

Oyunu yaz indirimlerinde aldım ve yaklaşık 15 saat oynadım bu oyunun bütçem az olduğu için ve bütçemin yettiği çoğu oyunu oynadığım için aldım. hikayesinden hiçbir beklentim yoktu oyunda zaten bana beklediğimin dışında bir şey vermedi. bir oyunu oynadıktan sonra o oyunun hikayesinde son geldiğim noktayı biraz düşünürüm ama bu oyunda tekrar oyuna girene kadar hikayeyi hatırlayamadım desem abartı olmaz. mekanikleri, bugları, grafikleri klasik bir ubisoft oyunu paranızın karşılığını az buz verecektir oyunu merak ettiyseniz alın ama bu dediklerimden sonra oyuna bakış açınız değişti ise aşağıdaki oyunlara göz gezdirebilirsiniz.
- Hellblade: Senua's Sacrifice = 12,25 TL
- Tomb Raider = 5,24 TL
- Rise of The Tomb Raider = 17,80 TL
- Hades = 28,00 TL

AC Unity oyununu bitirmiştim. Hikayesi ve animasyonları beni tatmin etmemişti. Oyunda çok fazla çeşitlilik yok. Grafikleri hala sizi tatmin eder. Harita bakımından da büyük.

Oyunu yaz indirimlerinde aldım ve yaklaşık 15 saat oynadım bu oyunun bütçem az olduğu için ve bütçemin yettiği çoğu oyunu oynadığım için aldım. hikayesinden hiçbir beklentim yoktu oyunda zaten bana beklediğimin dışında bir şey vermedi. bir oyunu oynadıktan sonra o oyunun hikayesinde son geldiğim noktayı biraz düşünürüm ama bu oyunda tekrar oyuna girene kadar hikayeyi hatırlayamadım desem abartı olmaz. mekanikleri, bugları, grafikleri klasik bir ubisoft oyunu paranızın karşılığını az buz verecektir oyunu merak ettiyseniz alın ama bu dediklerimden sonra oyuna bakış açınız değişti ise aşağıdaki oyunlara göz gezdirebilirsiniz.
- Hellblade: Senua's Sacrifice = 12,25 TL
- Tomb Raider = 5,24 TL
- Rise of The Tomb Raider = 17,80 TL
- Hades = 28,00 TL

Hocam yorumunuz için teşekkürler. Yazdığınız oyunları oynadım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı