AC Unity Alınır mı?

Vittorio

Hectopat
Arkadaşlar bu oyunun fiyatı 36 TL civarı. Alsam mı almasam mı? Bu fiyata değer mi? Optimizasyon sıkıntısı vardı bir ara ama son gelen patch ile galiba düzelmiş bu sorun. Youtube'da benchmark videolarından baktım. Yoksa AC Rogue mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity daha güzel gibi duruyor. Gerçi senaryo bakımından Rogue almak daha mantıklı.

Ac:Unity'i oynadım bitirdim sırf Co-Op için alınır diyebilirim hikaye gerçekten vasat ama grafikler binalar falan çok iyi. Açıkcası Unity tam anlamıyla bir Open World oyunu...

Ben Steam'daki indirimden almıştım. Yani grafikler güzel, hoş gözüküyo. Bana göre senaryo da iyi geldi. Co-Op güzel. Ama ben sıkıldım. 40 saat oynadım, yani bir zaman sonra oyun sıkmaya başlıyor. Onun için para biriktirip, başka oyunlara yönelebilirsin

Eğer 36TL paran varsa ve bilgisayarın Rise of the Tomb Raider oynatabiliyorsa Windows Mağaza'dan bölgeni Ukrayna yaparak 30TL civarına oyunu alabilirsin. Gerçekten güzel bir oyun Rise of the Tomb Raider. Eğer sadece AC Unity için soruyorsan bence o fiyata değmez. Onun yerine kampanya bekleyip Left 4 Dead 2, GTA 4 gibi oyunları toplu bir şekilde almak daha mantıklı.

Tomb Raider oynamıyorum. 36 tl de ne biliyim isterse dünya iyisi olsun fazla bana göre. Bir oyuna 30 tl' den fazla veresimde hiç yok.

Tomb Raider oynamıyorum. 36 tl de ne biliyim isterse dünya iyisi olsun fazla bana göre. Bir oyuna 30 tl' den fazla veresimde hiç yok.
Eğer Tomb Raider'ı fiyat yüzünden alamıyorsan dediğim gibi 36TL'den fazlaya değil Windows Mağaza'da. Tomb Raider çok iyi ve eğer bilgisayarınız kaldırıyorsa o fiyata alabileceğiniz en iyi oyun. Eğer almak istemiyorsanız AC Unity'nin 1-2 oynanış videosunu izleyip hikayeyi beğenme durumunuza bakarak alabilirsiniz. Ama sisteminiz iyiyse ve AC Unity size performans sıkıntısı yaratırsa oyun ne kadar güzel olursa olsun sevemezsiniz.

Sistem sıkıntı yaratmaz fiye düşünüyorum. Rogue yada unity olacak ama bakalım.

36 TL nasıl yani ben 89 TL verecektim şimdi? Öyle bir imkan varmı 30 TLye alınabiliyormu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…