AC Unity GTX 760 performans sorunu

Vittorio

Hectopat
Dostlar bu oyunu satın aldım oynuyorum. Ama 30-35 FPS arası oynuyorum. Ayarlarım da en yüksek ayar değil yani. Ekran kartım GTX 760. Black flag ve Rogue'yi 50 fps üzerinde oynuyordum. Bu niye böyle anlamadım. Acaba kartı değiştirme zamanım mı geldi? Yeni oyunları 30 FPS'de oynayacaksam batsın GTX 760.

30-35 fps çok düşük bir rakam. En yüksek ayarda oynasam anlayabilirim. Mesela internetten Syndicate benchmark videolarına baktım. Neredeyse aynı ayarlarda 45-50 fps arası oynanıyor. Syndicate demek ki daha düzgün. Benim korkum yakın zamanda oynayacağım Gta 5, Witcher 3 ve Mafia 3 te böyle olması. Benim en yüksek ayar takıntım yoktur. Yüksek ayar benim için yeterli. GTx 970 zamanı geldi sanırsam.

AC Unity optimizasyon özürlü bir oyun. Oyunun güncelleştirmelerini yaparsınız azda olsa faydasını görürsünüz.

Beyler oyunda optimizasyon sıkıntısı önceden vardı şimdi donma veya takılma olayı yok. Oyunun en güncel sürümü daha yeni satın aldım. Ama 30-35 fps de oynamak tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Gtx 970 ler çok pahalı. Gtx 960 mı alsam acaba. En azından 15 fps daha fazla alırım.

AC unity için elinizdeki kartı satmaya değmez. Oyunun kendisi sorunlu zaten.

Pişman oldum yahu. 15 fps bile olduğu yer oldu. Bastille hapishanesinde Syndicate inşallah böyle değildir.

Arkadaşlar çok enteresan birşey fark ettim. Oyunu isterseniz en yüksek, isterseniz en düşük ayara getirin. Fps de herhangi bir değişme olmuyor. Sanırsam Gtx 760 larda 25-35 fps arası limit koymuşlar şaka gibi Hangi ayarı yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…