AC: Unity hala alınır mı?

qanca

Kilopat
Daha fazla  
Pentium G3220 işlemci ve GTX 750 Ti ekran kartından oluşan sistemimde GTA 5, AC: Rogue, CS: GO gibi oyunlarda çok iyi FPS değerleri alıyorum. Korsan Unity yükledim biraz darboğaz vardı ama patch atınca bilgisayar kımıldamaz oldu. Oyunun orijinalini almak istiyorum sizce almalı mıyım? Performans sorunları giderilmiş midir?

Tabii ki orijinal oyun performanslı olur. Korsan oyunda her zaman sorunlarla boğuşursunuz.

"Oyun güzel, eski oyunlara göre yapabileceğiniz daha çok yan görevler var. İtemler de diğer oyunlara göre fazla ama oyunun kendine has bir kasması var. Benim sistemim:
i7 4770K
GTX 760
8GB RAM
Oyunda grafikleri düşürsem de yükseltsem de kasma değil donmalar var. Bu sorun 5 Patch geldi ve hala duruyor. Kenar yumuşatma ayarını açtığım zaman kasıyor. Ona tamam. Ama donmalar çok sinir bozucu. Boşuna para vermiş hissine kapıldım..."

Bir tane Steam kullanıcısı böyle demiş. Senin sistemin daha düşük. G3258 olsa belki O.C ile götürür. Fakat burada ki arkadaş GTX 760 kullanıyor ve senin ekran kartın GTX 750Ti. Büyük ihtimal sende de aynı sorunlar çıkar.
Zaten halen Steam'da en düşük özelliklerde GTX 680 var. O yüzden donmalar olacaktır mutlaka.

O incelemelerin neredeyse hepsini okudum. Ama güncellemelerle değişen FPS değerleri benim kafamı karıştırdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten arkadaş inceleme de belirtmiş. " Kasma da bir sıkıntı yok, donma var." demiş zaten. 92 TL'ye alınacak bir oyun değil zaten benim gözümde. Fakat indirimler beklenip alınabilir. O zamana kadar da tüm sıkıntılar herhalde giderilmiş olur.

Far Cry 4, dün Playstore' da 58 TL idi. AC Unity' de o fiyatları görecektir. Ama alınacak bir oyun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…