RebelWine Decapat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 14 27 Ekim 2020 #1 AC Unity'de yeni oyuna başlamak istiyorum fakat menüde ya New Game seçeneğini bulamadım, nasıl yaparım? (PC için) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
AC Unity'de yeni oyuna başlamak istiyorum fakat menüde ya New Game seçeneğini bulamadım, nasıl yaparım? (PC için)
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #2 RebelWine dedi: AC Unity'de yeni oyuna başlamak istiyorum fakat menüde ya New Game seçeneğini bulamadım, nasıl yaparım? (PC için) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar=Belgeler=Ubisoft bu kısımda save dosyasını silebilirsin Artı 0 Eksi
RebelWine dedi: AC Unity'de yeni oyuna başlamak istiyorum fakat menüde ya New Game seçeneğini bulamadım, nasıl yaparım? (PC için) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar=Belgeler=Ubisoft bu kısımda save dosyasını silebilirsin
KS KS RebelWine Decapat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 14 28 Ekim 2020 #3 AltairRR dedi: Bilgisayar=Belgeler=Ubisoft bu kısımda Save dosyasını silebilirsin Genişletmek için tıkla... Sağ ol hallettim Artı 0 Eksi
AltairRR dedi: Bilgisayar=Belgeler=Ubisoft bu kısımda Save dosyasını silebilirsin Genişletmek için tıkla... Sağ ol hallettim
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 RebelWine dedi: Sağ ol hallettim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek Artı 0 Eksi