Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 24 Eylül 2022 #1 1.6.0 sürümü için Türkçe yama var mıdır? Animus Projesi artık satmıyormuş. Başka bir yerde de bulamadım. Elinde olan varsa atabilir mi? Diğer insanlara da yardımı olur hem.
1.6.0 sürümü için Türkçe yama var mıdır? Animus Projesi artık satmıyormuş. Başka bir yerde de bulamadım. Elinde olan varsa atabilir mi? Diğer insanlara da yardımı olur hem.
atatuncel Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 24 Eylül 2022 #3 atatuncel dedi: Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yama translate yaması mı bir bilginiz var mı?
atatuncel dedi: Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yama translate yaması mı bir bilginiz var mı?
atatuncel Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #4 Mike_Wazowski dedi: Teşekkür ederim. Yama translate yaması mı bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ama oynarken öyle anlam bozukluğu olan alt yazı ile karşılaşmadım.
Mike_Wazowski dedi: Teşekkür ederim. Yama translate yaması mı bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ama oynarken öyle anlam bozukluğu olan alt yazı ile karşılaşmadım.
T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #5 atatuncel dedi: Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya ben yamayı kuruyorum. Oyuna giriyorum, eklentiler kontrol edilıyor dıyor ama oyun açılmıyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
atatuncel dedi: Bu videodaki kişi yamayı nasıl kuracağını gösteriyor bende bu video sayesinde yamayı güncelledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ya ben yamayı kuruyorum. Oyuna giriyorum, eklentiler kontrol edilıyor dıyor ama oyun açılmıyor. Neden?