SmokyPegasus Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #11 Korvo17 dedi: Makine çeviri discord kanalını takipte kalın, güncel sürüme uyarlanıp paylaşımı yapılacak Genişletmek için tıkla... Bunun haberini verdiler mi yoksa bu bir tahmin mi?
Korvo17 dedi: Makine çeviri discord kanalını takipte kalın, güncel sürüme uyarlanıp paylaşımı yapılacak Genişletmek için tıkla... Bunun haberini verdiler mi yoksa bu bir tahmin mi?
Korvo17 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 91 29 Eylül 2022 #12 Hafta sonu çıkar diye düşünüyorum, makine çeviri sunucusunda moderatörüm
SmokyPegasus Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #13 Korvo17 dedi: Hafta sonu çıkar diye düşünüyorum, makine çeviri sunucusunda moderatörüm Genişletmek için tıkla... Ya ne moderatörü sen aslansın aslan. Umarım bu sürüme uyumlu hale getirme olayı uzun süren bir iş değildir de aksamaz bir hafta sonra tez yazmaya başlamam lazım. Tüm makine çeviri ailesine teşekkürler.
Korvo17 dedi: Hafta sonu çıkar diye düşünüyorum, makine çeviri sunucusunda moderatörüm Genişletmek için tıkla... Ya ne moderatörü sen aslansın aslan. Umarım bu sürüme uyumlu hale getirme olayı uzun süren bir iş değildir de aksamaz bir hafta sonra tez yazmaya başlamam lazım. Tüm makine çeviri ailesine teşekkürler.
henrymorgan Yoctopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #14 İnevitable1907 dedi: Bende şu an makine çeviri kullanıyorum ne zaman gelir güncelleme acaba. Genişletmek için tıkla... Cumartesi ya da pazar.
İnevitable1907 dedi: Bende şu an makine çeviri kullanıyorum ne zaman gelir güncelleme acaba. Genişletmek için tıkla... Cumartesi ya da pazar.
cenk80 Centipat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #15 Gelişme yokmu daha..
Korvo17 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 91 2 Ekim 2022 #16 Bugün çıkacak gibi duruyor, hazır olun
adem61 Yoctopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #17 Yanısler bunu yazın YouTube'a.
LuciFeriaNx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 23 2 Ekim 2022 #18 Oyunun güncel sürüm Türkçe yaması çıktı mı acaba? Ben de oynamak için güvenilir ve düzgün Türkçe yama arayışındayım.
Oyunun güncel sürüm Türkçe yaması çıktı mı acaba? Ben de oynamak için güvenilir ve düzgün Türkçe yama arayışındayım.
Korvo17 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 91 2 Ekim 2022 #19 Güncel sürüm yaması Makine Çeviri Discord Sunucusu üzerinden duyurular kanalında paylaşıldı. Güncel yamayı yüklemeden önce dosya doğrulama yapıp eski yama dosyalarının kalkmasını sağlayın, sonrasında güncel sürümü kurabilirsiniz, iyi eğlenceler
Güncel sürüm yaması Makine Çeviri Discord Sunucusu üzerinden duyurular kanalında paylaşıldı. Güncel yamayı yüklemeden önce dosya doğrulama yapıp eski yama dosyalarının kalkmasını sağlayın, sonrasında güncel sürümü kurabilirsiniz, iyi eğlenceler
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #20 Korvo17 dedi: Güncel sürüm yaması Makine Çeviri Discord Sunucusu üzerinden duyurular kanalında paylaşıldı. Güncel yamayı yüklemeden önce dosya doğrulama yapıp eski yama dosyalarının kalkmasını sağlayın, sonrasında güncel sürümü kurabilirsiniz, iyi eğlenceler Genişletmek için tıkla... Bu makine çevirinin yaması eski el çevirisi yamanın üzerine mi uyarlandı? Yoksa tamamen translate mi?
Korvo17 dedi: Güncel sürüm yaması Makine Çeviri Discord Sunucusu üzerinden duyurular kanalında paylaşıldı. Güncel yamayı yüklemeden önce dosya doğrulama yapıp eski yama dosyalarının kalkmasını sağlayın, sonrasında güncel sürümü kurabilirsiniz, iyi eğlenceler Genişletmek için tıkla... Bu makine çevirinin yaması eski el çevirisi yamanın üzerine mi uyarlandı? Yoksa tamamen translate mi?