AC Valhalla 66 GB güncelleme

Cagan_31

Decapat
Yer
Kaer Morhen
Selamlar, Epic Games üzerinden Assassin's Creed Valhalla aldım, yükledim, boyutu yaklaşık 45 GB falandı. Oyunu Ubisoft Connect'e bağladım. Her Ubisoft oyununda olduğu gibi güncelleme var dedi güncelleye bir bastım 66 GB. Diğer Ubisoft oyunlarında da bu güncelleme mevzusu oluyordu ama maksimum 10 GB falandı ben anlamadım oyunu baştan falan mı yüklüyor?

Aynı şeyi şimdi ben de yaşıyorum. Paramla rezil oluyorum resmen. İnternet durumlaru sıkıntılı bugün kütüphaneye gidip oyunu epicten indirmek için 5 saat bekledim. Oyun inince çıktım geldim evde bi açtım önce uplay yükledi sonra uplay hesabı açtırdı sonra ubisoft connect yüklettirdi. Oyunu açıp oynayabilmek için 1.5 saat uğraştım. Açtım biraz oynadım kapadım. Şimdi tekrar açtım 88.5 gb patch verdi. Ben neden her indirdiğim oyunun şirketinin oyunla beraber launcherını indirmek ve onunla uğraşmak zorundayım? Ayrıca başka platformda sattığın oyunu nasıl tam sürüm satmazsın bu nasıl bir rezillik. Aynı şeyi nerdeyse her oyunda yaşıyorum. Parasını verip alıyorum, İndirmesini bekliyorum. Oyun indikten sonra boş beleş launcherlar hesaplar bağlantılar saçma sapan ayak işlerini yapıyorum. Sonra her şey bitmişken bi de ilk gün yaması kitliyorlar. Oyunu açıyorum %90 bi hata kesin çıkıyo önüme. Sonra o hata için uğraş didin. WWE 2K22 de 2 gün oyunu tam ekran yapma ayarını aradım. Oyunu tam ekran yaptım bu sefer ekran yırtılma sorunu çıktı. Orjinal oyunum olsun pc ne idüğü belirsiz sitelerden virüs kapmasın hem de yapan adam emeğinin karşılığını alsın diye para veriyorum. Parasını verip oyunun eksiklerini ve hatalarını düzeltmekle uğraşıyorum ve bu hemen hemen her şirkette oluyo. Bundan sonra şahsen orjinal oyun almayacağım. Crackten gelen hatalara uğraşmayı, işini yarım yamalak yapan insanlara para kazandırmaya yeğlerim. Neyse çok uzun olmuş yazı. Bıkkınlığımı ve ne kadar sıkıntı çektiğimi yazının uzunluğundan anlamışsınızdır umarım. Çok da şeapmayın torrentleyin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…