L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 473 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyuna giremiyorum. Oyunu başlatıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Windows 11 24H2 sürümü kullanıyorum ve oyunu Steam'den oynamaya çalışıyorum. Sinir oldum oyuna girememekten umarım bir çözüm sunarsınız.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyuna giremiyorum. Oyunu başlatıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Windows 11 24H2 sürümü kullanıyorum ve oyunu Steam'den oynamaya çalışıyorum. Sinir oldum oyuna girememekten umarım bir çözüm sunarsınız.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.806 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 473 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 The Real Ferid dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Türkçe yama vardı sildim tekrar denedim yine olmadı. Sildim bir daha yükledim yine olmadı. Artı 0 Eksi
The Real Ferid dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Türkçe yama vardı sildim tekrar denedim yine olmadı. Sildim bir daha yükledim yine olmadı.