AC Valhalla alınır mı?

Leuna

Hectopat
Selam arkadaşlar, iyi Sosyaller. Normalde konu açmayacaktım indirimin ilk gününden beri açılan konuları, alınan oyunları inceliyorum ama net bir karara hala varamadım. Bu indirimde cüzdanı bayağı bir erittim. İndirimin bitmesine yakın son kez bir şeyler daha alayım diyorum. Aklımdaki sepet bu, Valhalla hariç diğer oyunları kesin olarak alacağım. Bütçe 250 TL, Valhalla sizce almaya değer mi? Ya da onun yerine sizce ne ekleyebilirim?

1689193193011.png

İngilizcen iyiyse ve oyunun tarzı hoşuna gidiyorsa kesinlikle alınır.

Origins ve Odyssey oynayıp bitirmiştim. Gizlilikten ziyade yeni tarzı daha çok hoşuma gidiyor. Ek olarak Vikinglere özel ilgim var. Voidu'da 1 ay öncesine kadar 50 TL'ye falan satılıyordu o yüzden biraz tereddüt ediyorum almak için ama şimdi alamazsam indirim sonrası alması hayal olur gibime geliyor.

Valhalla yerine Doom Eternal + Fallout 4 alabilirim.

Fallout 4 + Breakpoint + bir şeyler olabilir.

Sizce ne yapılmalı?

valhalla yine düşüyor voidu gibi sitelerde sanırım

Zam yerse ve sonrasında düşmezse diye tereddütte kaldım.

Fallout 4 GOTY Edition, Doom 2016 yanına da Breakpoint daha mantıklı, sepetteki ürünlerle beraber 246,84 TL tutuyor tam.

Doom 2016 yeni aldım , Fallout serisinden çok küçükken New Vegas oynamıştım sadece onu da anlayamamıştım. Ama dediğim gibi çok küçüktüm. Çerez fiyatına 4. oyunu alsam en kötü kenarda durur ama GOTY alır mıyım bilemedim.

1689238348273.png

Böyle bir şeylerde olabilir gibi sanki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı