AC Valhalla alınır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
174TL İndirime girmiş sizce alınır mı? Yoksa sonbahar indirimleri mi eklenmeli?

Teması ilgini çekiyorsa alabilirsin, ben keyif alarak oynamıştım. Fiyatının daha fazla düşeceğini sanmıyorum.

Teması ilgini çekiyorsa alabilirsin, ben keyif alarak oynamıştım. Fiyatının daha fazla düşeceğini sanmıyorum.
Temasının ne olduğunu bilmiyorum gizlilik mi? Çok duydum videosunu izledim ama hiç oynamadım. İtem düşürüp geliştirip karakter kasıyorsak güzel alıcam.

Ben Valhalla'yı odyseyyden daha cok sevdim vala cok güzel bence manzara ortam atmosfer.

174TL indirime girmiş sizce alınır mı? Yoksa sonbahar indirimleri mi eklenmeli?

Hocam sıkıcı diye duydum ama seven de var. Bence viking temasının hayranı değilseniz. Serinin diğer oyunları daha iyi olabilir, özellikle 2 ve 4.

Temasının ne olduğunu bilmiyorum gizlilik mi? Çok duydum videosunu izledim ama hiç oynamadım. İtem düşürüp geliştirip karakter kasıyorsak güzel alacağım.

Oynanış tamamen sana kalmış, ister gizli ilerle istersen pata küte. Eşyalarımızı geliştirebiliyoruz ama eşya düşürme olayı yok, yağmaladığımız sandıklardan elde ediyoruz. Nors mitolojisini de seviyorsan daha da keyif alırsın.

Yetenek ağacı.

3-5 silah ve zırh bulduktan sonra sağ solda adam kesmek gayet eğlenceli gelmişti bana.Eğer adam dövmek istiyosan oynanır hikaye istiyosan odyysey daha güzel geldi bana

174TL indirime girmiş sizce alınır mı? Yoksa sonbahar indirimleri mi eklenmeli?

Assassin's Creed'i tavaf etmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim, oyunun hikayesi ve mekanikleri beni pek sarmadı. Ancak zaten indirimde, sevmesem de dursun derseniz alabilirsiniz en azından denemiş olursunuz.

Assassin's Creed'i tavaf etmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim, oyunun hikayesi ve mekanikleri beni pek sarmadı. Ancak zaten indirimde, sevmesem de dursun derseniz alabilirsiniz en azından denemiş olursunuz.
GamePass'de odyssey ve origins varmış hangisi güzel ? Ben mısır miteolojisini az çok biliyorum o daha çok ilgimi çekti.

Game Pass'te Odyssey ve Origins varmış hangisi güzel? Ben mısır miteolojisini az çok biliyorum o daha çok ilgimi çekti.

Bence Odyssey daha iyidir ancak sizin zevkinize bağlı, mısır mitolojisi seviyorsanız Origins oynamanızı öneririm ancak bir tık baştan savma yapılmış bir oyun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…