AC: Valhalla alınır mı?

keremxw

Hectopat
AC Valhalla almayı düşünüyorum, Ubisoft'ta şu an kupon+indirim ile birlikte 159TL'ye düşüyor. Sizce sonbahar, yılbaşı indirimlerinde vesaire daha da fiyatı düşer mi? Yoksa şu an alınmalı mı? Bazen fiyatları uygun görüp oyunu satın aldığımda sonraki indirimlerde daha çok fiyatının düştüğünü görüyorum, ve bu cok can sıkıcı oluyor.

Standard Edition yerine daha büyük bir paket için indirim bekleyebilirsin. Ben şahsen oyunu beğendiğim için extra olarak sonrasında Season Pass da satın almıştım. Yada benim gibi ana oyunu satın aldıktan sonra Season Passı sonradan alabilirsin. Genel olarak beğendiğim bir oyundur. Almanı öneririm. Fiyatı 159 TL olarak gayet iyi.

Season Pass pek gerekli değil benim için oyun zaten dolu dolu. Hazır oynayan birini bulmuşken de sormak istiyorum. Oyunun uzunluğu sıkıyor mu, görevleri tekrar etme olayı var mı ve mekanikleri denildiği gibi kötü mü?

Yani klasik Ubisoft oyunu diyeceğim. Far cry serisi / AC serisi komple aynı görevleri farklı yerlerde yapmaktan ibaret. Evet aynı şeyleri oyunun son saatlerinde de yaptığın için biraz sıkılıyorsun. Ana hikaye üzerinden gidersen 20 saat gibi bir sürede bitirirsin işte. Bende işte ana hikaye bittikten sonra gidip yan görev yapma, haritanın kapalı yerlerini keşfetme kısımları çok can sıkıcı geliyor.

Yaklaşık 80 saat kadar oynadım. Sıkıldığım yerler oldu, çok eğlendiğim yerler oldu. Eğer alabilecek paran varsa kaçırma derim. Hiç oynayasın olmasa bile girer 2 RAID atarsın. Atmosferi falan çok güzel oluyor. Vuruş hissiyatı da güzel, eğer güzel bir silah bulursan 1-2 saat adam öldürür çıkarsın. Paranın boşa gidiceğini düşünmüyorum şahsen. Bitirmesen bile eğlenirsin.

Diger Aclerden farklı deniliyor genellikle.Ayrıca ana hikaye o kadar kısa değil.

Verilir. Standart haricinde de alınmasını önermiyorum. Standart versiyon 100 saatin üzerinde oynanışı ile oldukça doyurucu. DLC'lerin hepsi ise yan hikayeler anlatıyor ve iyi de değiller.

İndirime girmesi halinde dawn of ragnarök DLC'sini almanı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…