AC Valhalla alınmalı mı?

Byaman48

Decapat
Katılım
29 Haziran 2021
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, Epic Games'de yılbaşı indirimleriyle Valhalla 75 liraya düşmüş. AC Odysssey'i bayılarak 3 kere bitirdim sizce Valhalla almalı mıyım?
 
Bir yerden sonra tekrara sarıyor oyun. Vuruş mekanikleri vs kötü gelmeye başlıyor. Yani benim için bu şekilde oldu. Hep aynı şekilde vuruyorsun. Gizlilik adına da pek bir şey yok. Genelde gizli oynamayı severim ama o konuda da kısıtlı oyun. 75 TL'ye alınabilir ama senin ne beklediğine de bağlı biraz.
 
Bence 75e değer hele ki önceki oyunu 3 kere bitirmişsiniz. Vuruş ve skill ağacı önceki oyundan daha güzel. Tema ve hikaye olarak Odyssey belki daha güzel gelebilir. Bunda mystery adında çıkan yan görevleri çok eğlenceli buldum.
 
Ben alacaktım ancak klasik Ubisoft, bir iki seneye çok iyi DLC'ler çıkar ve o zaman Gold Edition almak gerekir. O yüzden erteledim. Odyssey mesela Gold Edition olmadan zayıf bir oyun. Daha doğrusu Gold Edition versiyonu zaten güzel olan oyuna seviye atlatmış özellikle Atlantis DLC'si ile. O yüzden bekleyeceğim almak için fiyat her ne kadar mükemmel dursa da.
 
Ben aldım indirim döneminde 4-5 saat oldu başlayalı.
Şu ana kadar fena gitmiyor. Bence indirimli fiyata değer.
Ancak bunun bir Ubisoft oyunu olduğunu ve ilerleyen saatlerde tekrara saracağını unutmamak lazım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı