Enver9010 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Oyuna önceden birkaç dakikalığına girmiştim bugün girmeye çalıştım ama şöyle bir hata verdi. Dosya Ekleri IMG_20230905_183811.jpg 186,8 KB · Görüntüleme: 33
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 5 Eylül 2023 #2 Yama vs kurulu mu? Dosya bütünlüğü tam mı? Artı 0 Eksi
F furkayno Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 165 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Enver9010 dedi: Oyuna önceden birkaç dakikalığına girmiştim bugün girmeye çalıştım ama şöyle bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları tarat dostum ve hesabından çıkış yapıp tekrardan gir. Bu arada W A S D sorunun düzeldi mi? Yoksa giremedin mi Artı 0 Eksi
Enver9010 dedi: Oyuna önceden birkaç dakikalığına girmiştim bugün girmeye çalıştım ama şöyle bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyaları tarat dostum ve hesabından çıkış yapıp tekrardan gir. Bu arada W A S D sorunun düzeldi mi? Yoksa giremedin mi
KS KS Enver9010 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Şebnem Ferah dedi: Yama vs kurulu mu? Dosya bütünlüğü tam mı? Genişletmek için tıkla... Önceden vardı sonra oyunu sildim tekrar yükledim yine açılmadı. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Yama vs kurulu mu? Dosya bütünlüğü tam mı? Genişletmek için tıkla... Önceden vardı sonra oyunu sildim tekrar yükledim yine açılmadı.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 5 Eylül 2023 #5 Enver9010 dedi: Önceden vardı sonra oyunu sildim tekrar yükledim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış dosyaları vs silmiş olma ihtimaliniz var, dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Enver9010 dedi: Önceden vardı sonra oyunu sildim tekrar yükledim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış dosyaları vs silmiş olma ihtimaliniz var, dosya bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS Enver9010 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 furkayno dedi: Eksik dosyaları tarat dostum ve hesabından çıkış yapıp tekrardan gir. Bu arada W A S D sorunun düzeldi mi? Yoksa giremedin mi Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim o kısmı geçtim sonra yamayı tekrar kurdum . Şebnem Ferah dedi: O zaman yanlış dosyaları vs silmiş olma ihtimaliniz var, dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Bütünlük doğrulaması yaptım ve hesaptan da çıkıp girdim yine de olmadı. Başka bir ihtimal var mı? Son düzenleme: 5 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
furkayno dedi: Eksik dosyaları tarat dostum ve hesabından çıkış yapıp tekrardan gir. Bu arada W A S D sorunun düzeldi mi? Yoksa giremedin mi Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim o kısmı geçtim sonra yamayı tekrar kurdum . Şebnem Ferah dedi: O zaman yanlış dosyaları vs silmiş olma ihtimaliniz var, dosya bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Bütünlük doğrulaması yaptım ve hesaptan da çıkıp girdim yine de olmadı. Başka bir ihtimal var mı?