AC Valhalla beyaz çerçeve

furkanozkul

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Oyunu normal bir şekilde oynarken ertesi gün açtığımda kenarlarında beyaz çerçeve oluştu. Ayarları sıfırladım bir sürü yol denedim oyunu silip yükledim fakat düzelmiyor. Başına gelen varsa yardım edebilir mi?

IMG_20240615_232331.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şekilde NVIDIA sürücü hatası olabilir. Son NVIDIA güncellemesi, 3000 serisinde yazılımsal sorunlar meydana getirdi. Grafik kartınız ne? Eğer NVIDIA ise, eski sürüme dönmeye çalışın ya da Studio sürücü kurun. Nadir de olsa Türkçe yama bazı hatalara yol açabilir. Yama final sürümü oyun sürümü aynı olursa çok iyi olur.

Bir şekilde NVIDIA sürücü hatası olabilir. Son NVIDIA güncellemesi, 3000 serisinde yazılımsal sorunlar meydana getirdi. Grafik kartınız ne? Eğer NVIDIA ise, eski sürüme dönmeye çalışın ya da Studio sürücü kurun. Nadir de olsa Türkçe yama bazı hatalara yol açabilir. Yama final sürümü oyun sürümü aynı olursa çok iyi olur.

Grafik kartım NVIDIA 4050. Yamayla ilgili değil sanırım. Oyun dosya bütünlüğünü doğruladığımda yamayı silip orijinale döndü. Studio sürücü nedir tam olarak?

Bende yaşamıştım bunu NVIDIA Denetim Masasından G-Sync'yi kapatınca düzelmişti bende.

(düzenleme) Pardon eski konuymuş farketmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı