Oyunun 41. saatindeyim ve inanılmaz sıkılmış durumdayım. Bu alliance haritada bölgeleri ele geçirdikçe yenileri geliyor bitmek bilmiyorlar. Oyunun finalini görmem için bunların hepsini tamamlamam mı gerekiyor? En son Cent bölgesini aldım Essex'e başladım.
Oyunun 41. saatindeyim ve inanılmaz sıkılmış durumdayım. Bu alliance haritada bölgeleri ele geçirdikçe yenileri geliyor bitmek bilmiyorlar. Oyunun finalini görmem için bunların hepsini tamamlamam mı gerekiyor? En son Cent bölgesini aldım Essex'e başladım.
Oyunun tüm ana görevlerini bitirmek için yani hikâyeyi tam anlamıyla tamamlamak için tüm order of the ancients üyelerini öldürmeli ve tüm bölgeleri ele geçirmelisin.
Oyun hikayesi, son gelen güncellemeyle nihayete erdi.
Üç-dört ay evvel oyundaki tüm görevleri bitirmiş, Eivor hikayesinin sonlanması için son güncellemeyi bekliyordum. Ancak, son güncellemeyle gelen final tam bir hayal kırıklığı oldu. Oyun mekaniklerinden zevk almıyorsanız, hikaye için falan kasmayın bence.