Paper.C
Kilopat
Daha fazla
Şimdilik 200-250 TL gibi bir bütçem var bu bütçe ile almak istediğim 2 oyun buldum ama nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım ve sizlerden fikir almak istedim.
İlk olarak Voidu üzerinden AC Valhalla alacaktım fakat AC oyunları aldığım zaman genelde Gold veya Complete Edition alırım Complete Edition 180 lira falan civarı.
İkinci olarak kararsız kaldığım oyun ise şu.
store.steampowered.com
Kafamda düz AC Valhalla (67 lira olanı) ve yanında bunu almak var fakat Complete Edition almazsam bir şey kaybeder miyim bilemiyorum. complete Edition içinde kaliteli DLC'ler falan varsa paraya kıyıp ikisini de alacağım sadece değer mi emin olmak istiyorum.
İlginiz için teşekkürler.
İlk olarak Voidu üzerinden AC Valhalla alacaktım fakat AC oyunları aldığım zaman genelde Gold veya Complete Edition alırım Complete Edition 180 lira falan civarı.
İkinci olarak kararsız kaldığım oyun ise şu.
Ancestors: The Humankind Odyssey on Steam
Survive your evolution in Neogene Africa starting 10 million years ago. Ancestors: The Humankind Odyssey is a third-person open world survival game where you Explore, Expand, and Evolve to advance your clan to the next generation in the exciting new adventure from Panache Digital Games.
Kafamda düz AC Valhalla (67 lira olanı) ve yanında bunu almak var fakat Complete Edition almazsam bir şey kaybeder miyim bilemiyorum. complete Edition içinde kaliteli DLC'ler falan varsa paraya kıyıp ikisini de alacağım sadece değer mi emin olmak istiyorum.
İlginiz için teşekkürler.