AC Valhalla Dawn of Ragnarök vs Season Pass

misfit

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı
RAM
XPG Gammix D30 2x8GB 3000Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston A2000 500GB, Sandisk Ultra 3D 500GB
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX RX570 8GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Ubisoft indirimlerinde Valhalla'yı 45TL'ye aldım. Daha önce oynamıştım 30 saat kadar, şimdi oturup tamamen bitireyim diyorum.
Bir daha bu fiyata bulamam diye DLC'leri de almak istiyorum ama hangisini almalıyım?
Sanırım Dawn of Ragnarök aynı zamanda oyunun sonunu içeriyor.
Season Pass'de 2 adet DLC, 1 adet görev var sanırım.

DLC'lerin hiçbiri oyunun gerçek sonunu içermiyor veya ana hikayeye katkı yapmıyor hocam haberiniz olsun. Season Pass ile gelen wrath of druids ve Siege of Paris DLC'leri Eivor'un İrlanda ve Paris maceralarını anlatıyor. Çok iyi hikayeleri yok ve 2 DLC de toplamda 15 saat ekliyor ana oyuna. Dawn of ragnarök ise Odin'in ragnarök'ü başlatan olaylarda neler yaptığını anlatıyor. Oyuna svartalfheim yani cüceler diyarını ekliyor ve 3 yeni de oynanış mekaniğini içeriyor. O da 15 saatlik oynanışa sahip. Bunun hikayesi de o kadar iyi değil.

Bir daha bu fiyata bulamayacağınızdan hepsini alın derim ben şayet Valhalla'yı seviyorsanız ama dediğim gibi hikaye olarak hiçbirinin ana oyuna katkıları yok. Oyunun sonunu ise geçen haftalarda çıkartılan last chapter güncellemesi ile ana oyuna bedava olarak eklediler.

Cevabınız için teşekkürler hocam.
Season Pass satın aldım fakat DoR'u da alıp almama konusunda ikilemde kaldım.
Geçen sene oynadığımda Asgard kısımlarına kadar gelmiştim ve beni biraz baymıştı bu kısımlar. Yine aynu muhabbet varsa DLC'de bir tık soğuk bakıyorum.

Dawn of ragnarök DLC olarak çok iyi değil hocam ama bakınca bir daha bu fiyata düşmesi zor gibi geliyor bana hani zamlarda kapıdayken. Valhalla macerasını komple oynayıp kapatacaksanız alın gitsin bence.

Dawn of ragnarök DLC olarak çok iyi değil hocam ama bakınca bir daha bu fiyata düşmesi zor gibi geliyor bana hani zamlarda kapıdayken. Valhalla macerasını komple oynayıp kapatacaksanız alın gitsin bence.

5 Ocak'da bitiyormuş. Yarın ki Steam kış indirimlerine göre kararımı vereceğim.
Tavsiyeleriniz için sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…