AC Valhalla Dawn of Ragnarok DLC'si alınır mı?

muratkoc0

Decapat
Yer
İstanbul Sultangazi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel Core i5 12400F
Anakart : ASUS PRIME H610M-A
Ram : Kingston 8GB FURY Beast (2x)
Ekran Kartı : ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT
SSD : SAMSUNG 1TB 980 NVMe M.2 SSD
Kasa ve Güç Kaynağı : Rampage VOYAGER 750W 80+ BRONZE RGB ATX Mid
Tower Gaming Kasa
Merhaba.
Steam'den AC Valhalla aldım bir süredir oynuyorum dawn of Ragnarok DLC'si Ubisoft'ta indirime girmiş. Bu DLC alınır mı? Ubisoft'tan alsam Steam'de geçerli olur mu?
Steam de oyunu aldığımda Ubisoft uygulamasında da oyun var zaten yani DLC'yi oynayabilir miyim kısaca?

Gerek yok bence, diğer hikaye DLC'lerinin ya da ana oyunun üstüne biraz daha fantastik olması dışında ekleyebildiği çok bi' şey yok. DLC'nin vurucu bir - iki tarafı yok değil, var tabii ama oraya kadarki diğer kısımları (bence) çok etkilemiyor.

Alabilirseniz bana kalırsa Ragnarök'a vereceğiniz parayla ileride Gold Edition olarak Odyssey ve/veya Origins almayı ya da "illa Valhalla olsun" diyorsanız da mümkünse diğer iki hikaye DLC'sini almayı düşünebilirsiniz.

Gerek yok bence, diğer hikaye DLC'lerinin ya da ana oyunun üstüne biraz daha fantastik olması dışında ekleyebildiği çok bi' şey yok. DLC'nin vurucu bir - iki tarafı yok değil, var tabii ama oraya kadarki diğer kısımları (bence) çok etkilemiyor.

Alabilirseniz bana kalırsa Ragnarok'a vereceğiniz parayla ileride Gold Edition olarak Odyssey ve/veya Origins almayı ya da "illa Valhalla olsun" diyorsanız da mümkünse diğer iki hikaye DLC'sini almayı düşünebilirsiniz.

Valhalla'yı Steam'den aldım ayni zamanda Ubisoft'u kullandığı için oyun Ubisoft'da da var Ubisoft'tan DLC'yi alsam indirimde oynayabilir miyim?

Valhalla'yı Steam'den aldım, oyun Ubisoft'u kullandığı için aynı zamanda Ubisoft'ta da var. DLC'yi indirimde Ubisoft'tan alsam oynayabilir miyim?
Bilmiyorum hocam. O yüzden sadece "DLC alınır mı?" kısmını kendimce cevapladım zaten.
Alakalı bi' Steam konusunda bi' Ubisoft çalışanı "Ubisoft Connect üzerinden satın aldığınız Ragnarök DLC'si Steam sürümünde çalışmaz" demiş, ama ondan önce kullanıcılardan "Çalışır" yazanlar olmuş.
Reddit'te de deneyip "Çalışır" diyenler olmuş.

Deneyip denememek size kalmış. Benim işinize yaramayacak bi' "deneyip görün" dışında söyleyebileceğim başka bi' şey yok...

Son düzenleme:
Merhaba.
Steam'den AC Valhalla aldım bir süredir oynuyorum dawn of Ragnarok DLC'si Ubisoft'ta indirime girmiş. Bu DLC alınır mı? Ubisoft'tan alsam Steam'de geçerli olur mu?
Steam de oyunu aldığımda Ubisoft uygulamasında da oyun var zaten yani DLC'yi oynayabilir miyim kısaca?

Alınmaz. Ne hikaye ne de oynanış olarak iyi değil üstelik yan bir hikaye anlatıyor. Ubi den alırsan da Steam de geçerli olmaz, Steam den alman lazım. Steam de alsan Steam de oyun yoksa yine olmaz. Oyun da DLC de aynı platformdan alınmış olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı