P PersonaNonGrata93 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 135 25 Aralık 2021 #1 Merhaba Deluxe sürüm üst paket diye biliyorum ama şu anda Epic'te Deluxe Gold sürümden daha ucuza satılıyor. Gold ile Deluxe arasındaki fark tam olarak nedir hangisini tavsiye edersiniz?
Merhaba Deluxe sürüm üst paket diye biliyorum ama şu anda Epic'te Deluxe Gold sürümden daha ucuza satılıyor. Gold ile Deluxe arasındaki fark tam olarak nedir hangisini tavsiye edersiniz?
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Aralık 2021 #2 Assassin's Creed Valhalla Gold Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Buradan neler var detaylı görebilirsiniz. Gold almanızı öneririm.
Assassin's Creed Valhalla Gold Sürüm | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Buradan neler var detaylı görebilirsiniz. Gold almanızı öneririm.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 25 Aralık 2021 #3 PersonaNonGrata93 dedi: Merhaba. Deluxe sürüm üst paket diye biliyorum ama şu anda Epic'te Deluxe Gold sürümden daha ucuza satılıyor. Genişletmek için tıkla... Deluxe sürüm üst paket değil, sadece Ultimate Pack'i içeriyor. Ultimate Pack'te ise zırh vs. ıvır zıvır şeyler bulunmakta. Şahsi önerim Gold sürümü almanız yönünde. Çünkü içerisinde Season Pass bulunuyor, Season Pass'e sahip olarak oyunun DLC'lerine erişebilirsiniz.
PersonaNonGrata93 dedi: Merhaba. Deluxe sürüm üst paket diye biliyorum ama şu anda Epic'te Deluxe Gold sürümden daha ucuza satılıyor. Genişletmek için tıkla... Deluxe sürüm üst paket değil, sadece Ultimate Pack'i içeriyor. Ultimate Pack'te ise zırh vs. ıvır zıvır şeyler bulunmakta. Şahsi önerim Gold sürümü almanız yönünde. Çünkü içerisinde Season Pass bulunuyor, Season Pass'e sahip olarak oyunun DLC'lerine erişebilirsiniz.