Eaglebearer7 Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 DLC için hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar. Sizin bir bilginiz var mı?
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 24 Temmuz 2023 #2 Eaglebearer7 dedi: DLC için hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam makine çeviri diye bir sunucu var orada Assassin's Creed Valhalla ve 3 DLC yaması var.
Eaglebearer7 dedi: DLC için hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar. Sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam makine çeviri diye bir sunucu var orada Assassin's Creed Valhalla ve 3 DLC yaması var.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 Rohz dedi: Hocam makine çeviri diye bir sunucu var orada Assassin's Creed Valhalla ve 3 DLC yaması var. Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki yamayı bende duydum ama galiba virüslü emin olamadım?
Rohz dedi: Hocam makine çeviri diye bir sunucu var orada Assassin's Creed Valhalla ve 3 DLC yaması var. Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki yamayı bende duydum ama galiba virüslü emin olamadım?
Rohz Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 24 Temmuz 2023 #4 pilotds dedi: Hocam oradaki yamayı bende duydum ama galiba virüslü emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Sunucuda ki yetkili bir arkadaş (false positive olarak algılıyor hook olduğu için. Tüm yamalar da var bu durum) demiş daha önce oradan yama indirdim sorun yaşamadım Valhalla yamasını da oynayacağım zaman indireceğim.
pilotds dedi: Hocam oradaki yamayı bende duydum ama galiba virüslü emin olamadım? Genişletmek için tıkla... Sunucuda ki yetkili bir arkadaş (false positive olarak algılıyor hook olduğu için. Tüm yamalar da var bu durum) demiş daha önce oradan yama indirdim sorun yaşamadım Valhalla yamasını da oynayacağım zaman indireceğim.