AC: Valhalla Epic Games ve Uplay Eşleşmiyor

Merhaba, arkadaşlar Epic Games'den oyunu indirdim daha sonra Uplay üzerinden DLC'leri indirip güncelleme aldı lakin Uplay'i silmem gerekti, tekrar yüklediğim de ise Epic Games'den açınca ekteki hatayı veriyor. Uplay'den de oyunu bulup dosya doğrulaması yaptırdım, dosyalar bulundu dedi fakat DLC'leri tekrar indirmeye çalışıyor.

Ek:
Epic Games'den açınca:
1635637590072.png
Uplay doğrulama:
1635637632942.png
Sonuç:
1635637779312.png

Oyun dosyaları Uplay için değil Epic Games için. Oyunu Epic Games'ten doğrulayıp yine Epic Games kullanarak açman gerekiyor. Erişim sorunu ise beklemen gereken bir hata.

Oyun dosyaları Uplay için değil Epic Games için. Oyunu Epic Games'ten doğrulayıp yine Epic Games kullanarak açman gerekiyor. Erişim sorunu ise beklemen gereken bir hata.
Şimdi şöyle oldu oyunu Epic Games'den yükledim sonra oynat dedim. Bu sefer Uplay'den güncelleme aldı ve hepsini yükledi. O zaman oyunu Uplay üzerinden oynatabiliyordum ama Uplay'i kaldırıp tekrar kurunca yukarıdaki hataları almaya başladım ki bu
Epic Games'den açınca:
1635637590072.png
hata hala devam ediyor.
Size tavsiyem Epic'ten Ubisoft oyunu aldığınızda Epic'le uğraşmayın. Hesabı bağlandığınız da zaten Uplay'de kütüphanede gözüküyor. Uplay'den indirin.
Uplay'den güncelleme alınca herhalde sorun olmaz dedim ama geç aklıma geldi. Fakat benim anlamadığım oyunu Launcher'ın içine taşıyınca da Epic Games içinde de doğrulama yapınca başarılı oluyor ama DLC'ler tekrar iniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı