Çözüldü AC Valhalla geçiş ekranında takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismail kaymaz

Centipat
Daha fazla  
Dün Assassin's Creed Valhalla'ya başladım. Tam İngiltere'ye gitmek üzere denize açıldığımız yerde ekrana dev gibi AC Valhalla yazısı geliyor ya. İşte oradan sonra bizi tekrar geleceğe götürüyor. Heh işte orada geleceğe gidemeden ara ekranda takılı kaldı. Hani boş bir yerde karakteri oynatabiliyoruz. Sol altta ipuçları falan oluyor ya. O ekran bir türlü geçmiyor. Bir sürü tuş denedim. Yardım lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, "Serbest Gezinti Yükleme Ekranı"ndan bahsettiğinizi varsayıyorum, bu oldukça ilginç bir hata ancak internet üzerinde incelemeler yaparken "Steam Community" içerisinde şöyle bir çözüm önerisiyle karşılaştım, belki denemek isteyebilirsiniz (Tavsiye Niteliğindedir):

"move the game to the same drive windows is installed, got this problem also with ac origins and thief."

Kaynakça
Merhaba, "Serbest Gezinti Yükleme Ekranı"ndan bahsettiğinizi varsayıyorum, bu oldukça ilginç bir hata ancak internet üzerinde incelemeler yaparken "Steam Community" içerisinde şöyle bir çözüm önerisiyle karşılaştım, belki denemek isteyebilirsiniz (Tavsiye Niteliğindedir):

"move the game to the same drive windows is installed, got this problem also with ac origins and thief."

Kaynakça

Çözüm
Diğer yere taşımam mümkün değil. Çok fazla uğraşmam lazım. Çok teşekkür ederim bende ilk defa bir assasins Creed oyununda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Başka bir çözüm bulana kadar bu çözümü biraz erteleyeceğim ama bu çözümüde denerim elbet. Teşekkür ederim

Oyun dosyalarını dediğiniz gibi Windowsun kurulu olduğu sürücüye atınca sorunum düzeldi. Teşekkür ederim

Oyun dosyalarını dediğiniz gibi Windowsun kurulu olduğu sürücüye atınca sorunum düzeldi. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba, çözüm önerisinin işe yaramasına sevindim. İyi oyunlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…