AC Valhalla iade edilmeli mi?

Arda_96

Centipat
Daha fazla  
Bugün Epic Games'te AC Valhalla da indirim olduğunu gördüm AC oyunlarının neredeyse tamamını severek oynadım o yüzden aldım ama tanıdıklarım AC Valhalla kötü bir oyun pahalıya almışsın iade et diyor. Bildiğim kadarı ile iyi bir oyundu indirimin az süresi olduğu için acele bir kararla aldım. Sizce ne yapmalıyım?

60 65 saat bir oynayis süresi veriyor Assassin's Creed seviyorsan özellikle son üçlemeyi oynanır zevkli oyun bende Steam'den 174TL'ye almıştım fiyatı hak ediyor.

60 65 saat bir oynayis süresi veriyor Assassin's Creed seviyorsan özellikle son üçlemeyi oynanır zevkli oyun bende Steam'den 174TL'ye almıştım fiyatı hak ediyor.

Sağ olun cevap için AC serisini severim iade etmeyeceğim o zaman.

Başkasının sözlerine göre hareket etmemelisiniz.

Vallahi normalde öyle bir insan değilim ama çevremdeki çoğu kişi öyle deyince kafama tilki düştü.

Hocam burdan 100 kişi cevaplasa 50 si iade et 50 si etme diyebilir, kişisel zevktir bu. Daha oyunu açıp oynamadan böyle bir şey sormanız mantıksız. Ben de indirimde almıştım Ubisoft üzerinden, oynayıp bitirdim gayet parasını hakeden bir oyun. Kaç para verdiğinizi bilmiyorum tabi ama ben 80 TL ye almıştım.

Kaca aldin? Voidu ve gamebillette 80-90tl bisey oluyordu.

Doğru diyorsunuz 175 TL idi fiyatı. Alırken hiç böyle bir düşüncem yoktu ama işte sağ olun cevabınız için.

Kaca aldin? Voidu ve gamebillette 80-90TL bir şey oluyordu.

175 TL idi fiyatı ama Voidu ve Gamebilet'i bilmiyorum şahsen. Oyun alırken Epic, Steam, PS Store, Microsoft vb. kullanıyorum.

Sık sık 80 90 liraya düşüyor hocam, Gamebilet ve Voidu aracı site gibi birşey size oyunun keyini satıyor ve o keyi yine ubisoft , steam vs hangi platform içinse orda etkinleştirip kullanıyorsunuz. Bu arada Ubisoft+ üyeliği aylık 180 lira ve Assasins Creed Valhalla dahil tüm Assasins Creed oyunları (yeni çıkan Mirage dahil )erişim sağlayabilirsiniz.

Anladım bundan sonra aklımda olur artık aldık Valhalla'yı sonraki günlerde lazım olur. Ubisoft+ Türkiye'de hizmet veriyor muydu? Ben vermiyor diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…