AC Valhalla oynayacağım yakın zamanda, zamanında animus adlı bir grup Türkçe yamasını yapmış fakat kapandığı için sitelerinden indirilmiyor bunu upload edebilecek biri var mı? Ya da önceden edildiyse nereden bulabilirim?
Animus işi bıraktıktan sonra tüm yamalar ücretsiz olacak demişti fakat forumda gördüğüm kadarıyla bir çok insan yamalara erişemiyor. Benim Animus hesabım olması sebebiyle yamalara erişebiliyorum fakat insanlar hesap açamadığı için yamalara erişemiyor(Sign Up kısmını kaldırmışlar). Ben ücretli...
Yukarıdaki atılan konunun sahibi olarak bir açıklama yapayım.
AC Valhalla yaması çoğu kişinin yukarıdaki konuya rağmen erişemediği bir yama. Konunun son mesajında bir arkadaş güvenlik sistemini kandırmanın bir yolunu göstermiş fakat çalışıyor mu denemedim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Yukarıdaki atılan konunun sahibi olarak bir açıklama yapayım.
AC Valhalla yaması çoğu kişinin yukarıdaki konuya rağmen erişemediği bir yama. Konunun son mesajında bir arkadaş güvenlik sistemini kandırmanın bir yolunu göstermiş fakat çalışıyor mu denemedim.
O arkadaş başka bir şeyi kastetmiş. ''üyeliği olan herhangi bir kişi temiz bir klasöre kurulum yaparak oluşan dosyalar oyunun yaması olacağı için onları arşivleyip bize atabilir mi?''