SSavitaRR Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 İyi günler AC vallahayı bayağı oynadım PC format atmak zorunda kaldım Save dosyam gitti eğer sizde Sürprizbozan Ragnar'ın oğulları ve Soma ile ittifak yapmıştım oranın Save'si varsa verebilirse çok iyi olur baştan aynı görevleri yapmak istemiyorum.
İyi günler AC vallahayı bayağı oynadım PC format atmak zorunda kaldım Save dosyam gitti eğer sizde Sürprizbozan Ragnar'ın oğulları ve Soma ile ittifak yapmıştım oranın Save'si varsa verebilirse çok iyi olur baştan aynı görevleri yapmak istemiyorum.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Haziran 2021 #2 Hocam Ubisoft her oyundan sonra Save’lerinizi buluta kaydediyor. Gitmemiştir, oyun korsan ise bilemiyeceğim. Artı 0 Eksi
Hocam Ubisoft her oyundan sonra Save’lerinizi buluta kaydediyor. Gitmemiştir, oyun korsan ise bilemiyeceğim.
KS KS SSavitaRR Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 SALOOWEN dedi: Hocam Ubisoft her oyundan sonra Save'lerinizi buluta kaydediyor. Gitmemiştir, oyun korsan ise bilemiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hesabı 3 kişi kullanıyoruz o yüzden hep çevrim dışı olduğu için hesap Save almıyor buluta. Artı 0 Eksi
SALOOWEN dedi: Hocam Ubisoft her oyundan sonra Save'lerinizi buluta kaydediyor. Gitmemiştir, oyun korsan ise bilemiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hesabı 3 kişi kullanıyoruz o yüzden hep çevrim dışı olduğu için hesap Save almıyor buluta.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Haziran 2021 #4 SSavitaRR dedi: Hocam 1 hesabı 3 kişi kullanıyoruz o yüzden hep çevrim dışı olduğu için hesap Save almıyor buluta. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Save’ler uçmuş sizin. Artı 0 Eksi
SSavitaRR dedi: Hocam 1 hesabı 3 kişi kullanıyoruz o yüzden hep çevrim dışı olduğu için hesap Save almıyor buluta. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Save’ler uçmuş sizin.