Çözüldü AC Valhalla korsandan orijinale save dosyası aktarılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Oyunda 40 saat geçirdiğim ve 129 level olduğum hesabın save dosyaları duruyor.complete Edition satın aldığım için korsan versiyonu silip orijinale geçmek istedim. Ancak geçtikten sonra hiçbir şekilde save işini halledemedim.
Bu sorunu çözmeme yardım edebilecek var mı? Eğer yoksada bunlara yakın bir save dosyası atabilecek birisi çıkabilir mi? Gerçekten üzgün hissediyorum çünkü 40 saat az bir süre değildi ve en baştan başlamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleme: 2 saatin sonunda yaptığım araştırmalarla çözümü buldum.
Yararlandığım video buydu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AC save toolkit indirip videodaki gibi önce save dosyalarımı uygulamaya yapıştırdım. Ardındansa empress ID'sini yazdım. Sonraysa Ubisoft ID'mi yapıştırdım. En sonundaysa işimi tamamlayıp korsandan dönüştürdüğüm orijinal saveleri oyunun save dosyasına attım. Çözüm bu şekildeydi. Başka tam anlatan Türkçe kaynak olmadığı için yazmak istedim.
Güncelleme: 2 saatin sonunda yaptığım araştırmalarla çözümü buldum.
Yararlandığım video buydu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AC save toolkit indirip videodaki gibi önce save dosyalarımı uygulamaya yapıştırdım. Ardındansa empress ID'sini yazdım. Sonraysa Ubisoft ID'mi yapıştırdım. En sonundaysa işimi tamamlayıp korsandan dönüştürdüğüm orijinal saveleri oyunun save dosyasına attım. Çözüm bu şekildeydi. Başka tam anlatan Türkçe kaynak olmadığı için yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı