AC Valhalla oyunda güzel silah bulma

Rifmon

Hectopat
Vallhalla'da 11 saati geride bıraktım fakat oyunda güzel bir silah bulmak istiyorum. Bedavaya nasıl bulabilirim, bir yer falan var mı, yani gidince silah bulabileceğim bir yer?

Oyunun en güzel silahları ana hikaye bitince ortaya çıkıyor maalesef. O yüzden çok fazla takılmayın derim. Daha çok vuruş stilini beğendiğiniz silahları geliştirmeye çalışabilirsiniz. Ya da efsanevi silahların lokasyonuna bakarak geliştirmeden en azından işinizi görebileceklere erişebilirsiniz. Eğer Sezon Paketine sahipseniz; İrlanda DLC'sinde elektrik atan güzel bir mızrak veriyor. Oyunun sonuna kadar onu da kullanabilirsiniz ama o da oyunun ortalarına doğru geliyor.

Oyunda bazı ciddi anlamda güçlü ve güzel silahlar mevcut fakat bunlar bu kadar erken edinilmiyor diye biliyorum. Eğer araştırırsanız bulabileceğiniz güzel silahlar mevcut. Ayrıca kendi silahınızı geliştirmediyseniz güzel gelmemiş olabilir. Silahınızı geliştirmeyi deneyin isterseniz. En kötü Twitch Prime üzerinden alabileceğiniz silahlar mevcut onlara bakabilirsiniz. Ben geçen ay çok güzel bir balta almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…