AC Valhalla paket saçmalığı

Merhaba, arkadaşlar Valhalla malum çıktığından beri sürekli güncelleniyor. En sonda da ragnarok DLC'si ile ek paket çıkaracaklarını duyurdular. Esasen paketi çıkaracaklarında paketin ücretli olmasını şahsen eleştirmiştim (Gold veya Ultimate paketine dahil değil diye) ancak paketin çıkmasına yakın bunları isim değişikliği ile aynı paket altında birleştirmişler ki bu isim değişikliği sayesinde Gold veya Ultimate alanlar (eski paket içerikleri tabii duruyor) sanki bu paketleri almamış gibi görünüyor. Yoksa ben mi yanlış yorumluyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deluxe, Gold paketlerinde bu yeni ek paket yok. Gelecek olan paket 189₺'ye (100 Unit ile %20 indirimli alınabilir) alınabiliyor. DLC bu. Satış taktiği. Gold paketin satıştan kaldırıp, Ragnarök'ü ekleyip Complete Edition olarak güncellemişler.

Ben de onu diyorum işte. Gold veya Ultimate paket alan adamlar hem DLC alamıyor hem önceden aldığı için bir nevi zarar etmiş oluyor. Onun yerine indirimde şimdi Ultimate (Complete) paketi alırsa hem Ragnarok hem diğer paketleri almış oluyor.

@Berkay4154 yok hayır. O DLC'yi satın alabiliyorsundur, kontrol et.
Yahu DLC'yi ayrı olarak satın alabiliyoruz zaten ondan yana bir sorun yok. İlk konuyu açtığım metinde de belirttim.
Esasen paketi çıkaracaklarında paketin ücretli olmasını şahsen eleştirmiştim
Sorun bunun ücretli satılması değil. Sorun sonradan Gold ve Ultimate paketlerinin adını değiştirip; Ragnarok Edition, Complete Edition olarak aynı mantıkta satışa sunulması. Yani ben aldığım pakete ek olarak bu güncellemeyi alamıyorum, 180 lira DLC'ye ek fiyat istiyor. Fakat oyunu hiç almayan biri benim daha önce Gold veya Ultimate edition aldığım gibi Ragnarok veya Complete paketini şuan indirim varken alırsa hem Ragnarok dahil tüm DLC'lere sahip olacak hem daha indirimli olarak almış olacak. (Daha önce yollamıştım ama bir sebepten gitmemiş. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…