Ubisoft Connect AC Valhalla Ragnarok Edition ile hesaptaki Season Pass birleşir mi?

Makaleler
4
Yer
Mersin
AC Valhalla + Season Pass olan hesaba Ragnarok Edition (Ragnarok DLC değil) alsam ayrı oyun almış gibi mi olur yoksa hesaptaki Season Pass ile birleşir mi? Direkt DLC alırsam ana oyun + Season Pass + Ragnarok DLC olarak kullanabilirim ama fiyatı yüksek olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı platformdan alıyorsanız birleşeceğini düşünüyorum hocam. Konudan bağımsız olarak AC Valhalla'yı önerir misiniz?Birçok kişi görevlerin tekrara bindiğini ve sıkıcı olduğunu söylüyor.

Ben AC serisini severek oynadığımdan sıkılma gibi bir şey ile karşılaşmadım. Kişiye göre değişir tabi. Alabilecek durumun varsa da al dursun kütüphanede.

Ben AC serisini severek oynadığımdan sıkılma gibi bir şey ile karşılaşmadım. Kişiye göre değişir tabii. Alabilecek durumun varsa da al dursun kütüphanede.

Complete Edition'u 350TL'ye aldım. Bencede kalsın köşede öncelikle Origins ve Odyssey'i bitirme planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…