S semmm Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar hazır Oyunfor'da Ubisoft indirimleri varken Valhalla almak istiyorum. Ragnarök sürümündeki DLC kaç saat oyun vadediyor? Almaya değer mi?
Arkadaşlar hazır Oyunfor'da Ubisoft indirimleri varken Valhalla almak istiyorum. Ragnarök sürümündeki DLC kaç saat oyun vadediyor? Almaya değer mi?
g0khann32 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 15-20 saate tamamen bitirmiş oluyorsunuz ben de alırken Ragnarök edition almıştım.
S semmm Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 g0khann32 dedi: 15-20 saate tamamen bitirmiş oluyorsunuz ben de alırken ragnarök Edition almıştım. Eki Görüntüle 1655829 Genişletmek için tıkla... Nasıldı peki memnun musunuz?
g0khann32 dedi: 15-20 saate tamamen bitirmiş oluyorsunuz ben de alırken ragnarök Edition almıştım. Eki Görüntüle 1655829 Genişletmek için tıkla... Nasıldı peki memnun musunuz?
g0khann32 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #4 semmm dedi: Nasıldı peki memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadım Valhalla'ya hiç oynamadım Youtube'da inceleme videoları vardı sanırım bi bakın isterseniz alıp almama konusunda yardımcı olabilir.
semmm dedi: Nasıldı peki memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Henüz başlamadım Valhalla'ya hiç oynamadım Youtube'da inceleme videoları vardı sanırım bi bakın isterseniz alıp almama konusunda yardımcı olabilir.
S semmm Kilopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 g0khann32 dedi: Henüz başlamadım Valhalla'ya hiç oynamadım YouTube'da inceleme videoları vardı sanırım bir bakın isterseniz alıp almama konusunda yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
g0khann32 dedi: Henüz başlamadım Valhalla'ya hiç oynamadım YouTube'da inceleme videoları vardı sanırım bir bakın isterseniz alıp almama konusunda yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.