Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 14 Eylül 2023 #1 Oyunda sandıkları açtığımızda çalan kısa süreli tezahürata benzeyen bir ses var. Edit için çok uygun geldi ama YouTube'da bir türlü bulamadım.
Oyunda sandıkları açtığımızda çalan kısa süreli tezahürata benzeyen bir ses var. Edit için çok uygun geldi ama YouTube'da bir türlü bulamadım.
In My Mind Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #2 Oyun içerisinde veya videodan ses kaydı alma şansınız yok mu? Daha sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Oyun içerisinde veya videodan ses kaydı alma şansınız yok mu? Daha sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 14 Eylül 2023 #3 Aşağıdaki gibi mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki gibi mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 15 Eylül 2023 #4 ytwitchan dedi: Aşağıdaki gibi mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyordum. Baktığım videolarda kulaklığımdan ötürü olsa gerek sesi kısık duyduğum için üstüne gitmemiștim. Buradaki gayet iyi, teşekkürler. In My Mind dedi: Oyun içerisinde veya videodan ses kaydı alma şansınız yok mu? Daha sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı aldığımda ses kaliteli olmuyor gibiydi o yüzden bu seçenek olmadı.
ytwitchan dedi: Aşağıdaki gibi mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyordum. Baktığım videolarda kulaklığımdan ötürü olsa gerek sesi kısık duyduğum için üstüne gitmemiștim. Buradaki gayet iyi, teşekkürler. In My Mind dedi: Oyun içerisinde veya videodan ses kaydı alma şansınız yok mu? Daha sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı aldığımda ses kaliteli olmuyor gibiydi o yüzden bu seçenek olmadı.