AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Dün 20:41 #1 Steam'den AC Valhalla aldım, setup kurmadan direkt dosyaları kopyalayıp bir yama mevcut mudur? Yoksa setuplu da olur.
Steam'den AC Valhalla aldım, setup kurmadan direkt dosyaları kopyalayıp bir yama mevcut mudur? Yoksa setuplu da olur.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 638 Çözümler 2 Dün 20:46 #2 Anonymous çeviriye bakın windows storda uygulaması var.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Dün 20:46 #3 Dark Winter dedi: Anonymous bakın Windows storda uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz arıyorum. Dark Winter dedi: Anonymous Çeviri'ye bakın Windows storda uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Üyelik aldım ve kurdum trojan buldu hocam. Son düzenleme: Dün 21:19
Dark Winter dedi: Anonymous bakın Windows storda uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz arıyorum. Dark Winter dedi: Anonymous Çeviri'ye bakın Windows storda uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Üyelik aldım ve kurdum trojan buldu hocam.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 638 Çözümler 2 Dün 21:29 #4 Virüs programları yamayı virüslü gibi algılayabiliyor güvenmiyorsanız siz bilirsiniz tabi. Rehber: Yanlış pozitif (false positive) nedir?
Virüs programları yamayı virüslü gibi algılayabiliyor güvenmiyorsanız siz bilirsiniz tabi. Rehber: Yanlış pozitif (false positive) nedir?